KINTO x HERENESS Yoga Event Verslag

Op 1 oktober hield KINTO een yoga- en meditatie-evenement in samenwerking met het Japanse sportkledingmerk HERENESS in KINTO REC STORE Tokyo.

We nodigden Ryoko Saito, die een levensstijl met yoga en mindfulness voorstelt, uit als instructrice. In een programma gebaseerd op het thema "aanraking", leidde ze ons eerst door yoga lichaamswerk dat ons bewust laat worden van elke hoek van ons lichaam.
画像
画像
We brachten ook tijd door om in contact te komen met onszelf door middel van mindfulness meditatie. We lieten onze zintuigen los en ontspanden onze geest door middel van theemeditatie.
画像
画像
画像
Tijdens het evenement konden de deelnemers het comfort van drinken met KINTO's WATER BOTTLE en het comfort van HERENESS yogakleding ervaren.
画像
画像



[PARTNER INFORMATION]

Ryoko Saito, instructeur
Begonnen met yogales geven in 2012. Ze biedt holistische methoden zoals meditatie, op yoga gebaseerd lichaamswerk, ademhalingstechnieken en dieet om mensen te helpen in contact te komen met hun ware aard en terug te keren naar hun natuurlijke staat van zijn.
www.ryoko.tokyo

HERENESS
HERENESS is op een missie om het plezier van "dat sublieme moment" dat gepaard gaat met lichaamsbeweging aan zoveel mogelijk mensen door te geven. HERENESS sportkleding omarmt het lichaam als zacht zonlicht, zodat uw lichaam zich goed voelt tijdens het sporten.
hereness.jp