Staff Picks - Koffie Mokken


De teamleden van KINTO gebruiken verschillende mokken voor verschillende dranken en momenten. Hier zijn een paar favoriete koffiemokken van onze medewerkers die we de laatste tijd hebben gebruikt.

画像
画像
CLK-151 kleine mok 300ml

"De textuur van de klei en de subtiele oneffenheden van het glazuur geven het een handgemaakt gevoel, maar het is stevig en geweldig voor dagelijks gebruik." Medewerker S.K.

"Een kopje koffie zetten met mijn SCS-S04 brewer stand set en ervan genieten met wat koekjes is zalig." Medewerker C.S.

"De stoere uitstraling van de mok past goed bij koffie. De pasvorm van het handvat en het zachte mondgevoel is ook erg fijn." Medewerker S.N.

画像
SEPIA beker 270ml

"De kleur amber past perfect bij koffie. Ik gebruik hem graag met het CLK-151 bord voor een verfijnde uitstraling." Personeel M.A.

"Ik hou van de retro look van deze beker. Ik doe er veel ijs in en geniet van ijskoffie." Medewerker K.T.

"Hij is licht van gewicht en het handvat ligt prettig in de hand. De warmte van de kleur verhoogt de smaak van de koffie." Personeel S.K.

画像
TO GO TUMBLER 240ml
TO GO TUMBLER 360ml

"Dit is een van mijn essentiële items als ik op afstand werk. Ik drink beetje bij beetje, dus ik waardeer het functionele ontwerp dat drankjes lang warm en koud houdt." Personeel K.F.

"Ik gebruik het 360ml formaat als ik veel koffie wil drinken. Mijn vrouw gebruikt deze ook en het is de perfecte maat om melk aan haar koffie toe te voegen." Personeel K.S.

"Het is fijn dat het deksel helpt om stof buiten te houden en dat de drankjes op een temperatuur blijven die aangenaam is om te drinken." Personeel H.S.

画像
CAST cafe latte mok 430ml

"Ik vind het geweldig dat ik de verschillende lagen van de drank door het glas heen kan zien. Het handvat heeft de perfecte grootte voor mijn vingers en de rand voelt heel natuurlijk aan op de lip" Staff M.E.

"Het ontwerp is eenvoudig maar recht door zee. De zachtheid en de hoek van de rand maken het prettig om uit te drinken, en het glas is licht van gewicht maar zeer duurzaam en gemakkelijk af te wassen." Personeel D.D.

画像
SCS mok 250ml

"De totale grootte en de afwerking van het glazuur zijn mooi in balans. Ik kies meestal niet voor brown items maar ik hou van het vintage gevoel van deze mok. Dit artikel werd een tijdje geleden gelanceerd maar is sinds kort mijn favoriet." Personeel D.H.

画像
NORI tumbler 200ml

"Ik vind het geweldig dat ik hem zowel kan gebruiken om koffie te drinken als voor andere doeleinden: koffiebonen afmeten, de brouwer laten rusten na gebruik en er kleine hapjes in doen." Personeel T.O.

画像
SCS-S03 mok 320ml

"De vorm voelt gemakkelijk aan en past perfect bij mijn koffie of latte in het weekend. Hij is heel stabiel en ik heb hem nog nooit omgestoten." Personeel K.F.

Bekijk meer mokken en bekers, ook die we niet in dit artikel konden introduceren: MUGS & CUPS


PRODUCTEN IN GEBRUIK