Profiteer van uw bouteille à bien des égards. TO GO BOTTLE

Une bouteille peut être plus que juste pour boire, et elle peut ajouter de la couleur à votre vie quotidienne de différentes manières en fonction de votre idée. Hier geven we je inspiratie over hoe je van je bouteille kunt profiteren.
画像
Le bec de type paille est doux et confortable à boire, ce qui le rend idéal pour les adultes et les enfants. Hij is gemaakt van hoge kwaliteit résine en is duurzaam en veilig in gebruik tijdens het spelen aan de buitenkant.
画像
画像
Le couvercle s'ouvre avec un demi-retour afin que vous puissiez boire en douceur et sans tracas. De poignée past comfortabel om je hoofd, wat je helpt om een gevoel van rust aan je dag te geven.
画像
En retirant la paille, vous pouvez utiliser la bouteille comme un récipient pour transporter des fruits et des collations que vous souhaitez prendre dehors. De structuur met dubbele paroi van de bouteille helpt om de dingen aan de binnenkant lang koel te houden en geeft de indruk dat het fruit of de kruiden in de lucht zweven.
画像
画像
Foto: Zach Lopez

Zach Lopez is een visueel adviseur in Dallas, Texas. Zach helpt merken, agentschappen en organisaties van allerlei slag bij het creëren van inhoud die is gebaseerd op de geschiedenis, zodat ze een betere band krijgen met hun publiek. Verkenning via de media van de fotografie, de videografie en de artistieke richting. Vang stijlen zoals de stijl van leven, het product, de redactionele stijl, het portret, enz. Overal waar Zach werkt, zie je minimalistische, rustige en chique thema's met Japanse en Scandinavische invloeden.

zachlopez.co / @imzachlopez

PRODUCTEN IN GEBRUIK