Verrerie voor het vergemakkelijken en verbeteren van de beweging. CAST

CASTmet zijn concept van "conceptie zonder onderbreking", een eenvoudige elegantie. Depuis son lancement en 2008, il a été utilisé et apprécié dans les maisons ainsi que dans les cafés, les restaurants et les hôtels dans le monde, et est devenu l'un des membres KINTOLes collections de signature.

CAST a été conçu par feu Kosei Shirotani. Hij heeft één keer deelgenomen aan het KINTO L'équipe, "Er is iets dat lijkt op een" esprit "immaterieel dat de mensen naar de objecten leidt, dat is doordrongen van menselijk werk of van de laatste hand van proporties. Ce n'est peut-être pas évident, mais il y a un attrait et un charme indéniables. Je crois cela "Esprit" favorise notre affection durable pour les articles que nous apprécions au fil du temps. "Dans cet article, nous présentons l'histoire derrière la conception de CAST, qui incarne la philosophie de Kosei Shirotani.
画像
Conception sans interruption
Het concept van "design zonder onderbreking" is ontstaan uit het waarnemen van handelingen zoals het drinken of het eten van een glas als secundaire handelingen tijdens alledaagse momenten zoals het lezen van een boek, het voeren van een gesprek of het nuttigen van een maaltijd. De vorm van elk element is zo zorgvuldig mogelijk ontworpen met aandacht voor details om ervoor te zorgen dat het de natuurlijke bewegingen van het lichaam tijdens onze momenten van ontspanning niet verstoort.
画像
Proportions conçues idéalement pour différentes utilisations
Dans le développement de cette collection, nous avions l'intention de "cast"Chaque élément dans différents rôles. We hebben gewerkt aan het vinden van optimale poorten voor elk element en voor elk gebruik, dankzij onze ervaringen en studies. CAST La collection offre une gamme diversifiée, vous permettant de choisir des articles en fonction de différentes scènes et styles.
画像
Rim pour boire lisse
Le rim de la tasse s'étend légèrement vers l'extérieur, d'environ 5 ~ 7 mm, de sorte que les boissons coulent en douceur dans votre bouche avec une légère inclinaison. Het is zo gemaakt dat een grote hoeveelheid water in je bouche stroomt met een hoge snelheid.
画像
Poignée sans stress
Les poignées de tasses et de cruches sont conçues pour s'assurer qu'elles ne filtrent pas la main. De positie van de poignée, het krachtpunt tijdens de levage en de aantrekkingskracht van de zwaartekracht op de tasse of de cruche wanneer ze worden gesoulevées - al deze elementen zijn zorgvuldig in aanmerking genomen tijdens het ontwerp.
画像
Matériel adapté à un usage quotidien
Fait de verre résistant à la chaleur, CAST Les articles peuvent être utilisés au micro-ondes et conviennent aux boissons chaudes et froides. Behalve dat ze erg groot en praktisch zijn, zijn de artikelen ook veilig in de lave-vaisselle, waardoor ze geschikt zijn voor dagelijks gebruik.
画像

[
Kosei Shirotani

Vanaf 1991 werkte hij bij architectuur- en ontwerpbureaus in Milaan. In 2002 keerde hij terug naar Japan en richtte Studio Shirotani op in Unzen City, prefectuur Nagasaki. Parallèlement à ses propres activités de conception, il avait été energiquement impliqué dans des collaborations avec des étudiants universitaires et des artisans locaux produisant des arts et de l'artisanat traditionnels à Kyushu. Hij wordt in december 2020 ontslagen.


Verzamelpagina
画像

PRODUCTEN IN GEBRUIK