Geniet op vele manieren van je fles - TO GO BOTTLE

Een fles kan meer zijn dan alleen om uit te drinken, en kan op verschillende manieren kleur geven aan je dagelijks leven, afhankelijk van je idee. Hier delen we inspiratie over manieren om van je TO GO BOTTLE te genieten.
画像
De rietje-tuit is zacht en comfortabel om uit te drinken, waardoor hij zowel voor volwassenen als voor kinderen geweldig is. Gemaakt van hoogwaardig hars, duurzaam en veilig voor gebruik tijdens het buitenspelen.
画像
画像
Het deksel opent met een halve draai zodat je soepel en zonder gedoe kunt drinken. Het handvat ligt prettig in de hand, wat helpt om een gevoel van rust in uw dag te brengen.
画像
Door het rietje te verwijderen, kunt u de fles gebruiken als houder voor fruit en snacks die u mee naar buiten wilt nemen. De dubbelwandige structuur van de fles zorgt ervoor dat de dingen binnenin lang koud blijven en dat het lijkt alsof de drank of het voedsel in de lucht zweeft.
画像
画像
Foto: Zach Lopez

Zach Lopez is een visual storyteller uit Dallas, Texas. Zach helpt merken, bureaus en organisaties van elke omvang bij het creëren van verhaalgedreven content om het beste contact te maken met hun publiek. Hij verkent door middel van fotografie, videografie en art direction. Met stijlen als lifestyle, product, fashion editorial, portretten en meer. In Zachs werk zie je thema's als minimalisme, rust en warmte met Japanse en Scandinavische invloeden.

zachlopez.co / @imzachlopez

PRODUCTEN IN GEBRUIK