Geschenkinspiratie 2022 - Deel 2

Geschenken om vreugde te delen, om vriendschap of dank uit te drukken, of om jezelf te feliciteren dat je weer een jaar hebt overleefd - zie hieronder enkele ideeën van KINTO om de vakantievreugde te verspreiden. Alle artikelen kunnen worden verpakt in herbruikbare KINTO-tassen.

Schenk een speciaal moment met koffie
SLOW COFFEE STYLE SPECIALTY is ontworpen om het koffieritueel te verrijken. De brewer stand set wordt geleverd met een prachtige gouden filter, die we gekoppeld hebben aan warme amber-kleurige glazen. Een welverdiende koffiepauze voor iemand die altijd hard werkt.

画像

SCS-S02 brewer stand set 4cups€200
CAST AMBER dubbelwandig glas 250ml€24.50



Teatime upgrade met een alledaagse klassieker
Makkelijk te gebruiken met een tijdloos design, UNITEA theeservies is een van onze klassieke collecties. Maak het extra speciaal door een theewarmer toe te voegen. Weinig dingen zijn zo ontspannend als een kopje thee drinken terwijl je naar een flikkerende vlam kijkt.

画像

UNITEA one touch theepot 460ml €30
UNITEA theewarmer€27,50
UNITEA beker 350ml€8



Deck the kitchen
Voor wie graag tijd doorbrengt in de keuken, stellen wij een voorraadpot voor voor zoutjes, kruiden of speciale specerijen, en een bijpassende fles voor oliën en azijnen. Met een prachtig afgewerkte rustieke kleibodem en genuanceerd glazuur kunnen CERAMIC LAB items ook worden gebruikt op de eettafel, een bonus voor koks die graag entertainen.

画像

CLK-211 oliefles 300ml€52
CLK-211 voorraadpot 100ml€20,50



Een ontspannende en geurige ervaring
Verwen uzelf met uw favoriete geur met de AROMA OIL WARMER. Geur en kaarsen zijn een aangename manier om van de ene modus naar de andere over te gaan. Een prachtig cadeau voor vrienden ver weg, of als een kleine traktatie voor jezelf.

画像

AROMA OIL WARMER€62.50



Een geschenk voor welzijn
WORKOUT BOTTLE ondersteunt een actieve levensstijl. Gemaakt van hoogwaardig materiaal, heeft het een mooie glasachtige transparantie, met markeringen op de zijkant die helpen de waterinname bij te houden. Een perfect cadeau om te laten zien dat je om hem geeft.

画像

WORKOUT BOTTLE 480ml€27



Geschenktas is tegen betaling verkrijgbaar in de online winkel van KINTO Europe.