LESTRANGE

LESTRANGE is een luxe herenkledingmerk dat de fijnere benodigdheden voor het leven ontwerpt. Volgens het 'With Less, Do More'-ethos biedt het merk een eigentijdse modulaire garderobe die zich richt op tijdloze stukken die zijn ontworpen met veelzijdigheid en een lange levensduur in gedachten. LESTRANGE opende deze zomer haar eerste winkel in Nederland in de 9 straatjes van Amsterdam, de Runstraat, net om de hoek van ons KINTO Europe kantoor.

Essentialisme is het hart van alles wat ze doen en inspireert een nieuwe manier van leven. Het bedrijf is geboren uit het verlangen om de allerbeste versie van een kledingstuk te ontwerpen: veelzijdig, moeiteloos, tijdloos en alleen met eersteklas materialen en duurzame afwerkingen.

画像
De KINTO TRAVEL TUMBLER kan worden gekocht in hun winkel en voor decoratie wordt de AQUA CULTURE vase gebruikt. LESTRANGE serveert hun klanten drankjes met ons KINTO-koffieservies. We raden je zeker aan hen een bezoekje te brengen de volgende keer dat je in Amsterdam bent.
画像
画像
画像
PARTNER INFO:
@lestrangelondon
lestrangelondon.com

PRODUCTEN IN GEBRUIK