Samenwerking: La Marzocco (Italië)

La Marzocco en KINTO hebben samengewerkt om een aangepaste TRAVEL TUMBLER te creëren. Wij vonden het leuk om meer over de florentijnse fabrikant te weten te komen en waarom zij KINTO voor deze samenwerking hebben gekozen.
画像1
"We zeggen vaak dat espresso een reis is en we willen mensen tijdens hun hele reis vergezellen en ervaringen, producten en gemeenschapsbanden aanbieden die inspirerend en buitengewoon zijn. We hebben ervoor gekozen om samen te werken met KINTO om een origineel handig accessoire te introduceren voor alle avonturiers die van kwaliteit houden en die een bepaalde ethos en welzijn belichamen."
画像2
"Het is geen toeval dat La Marzocco met KINTO in zee is gegaan vanwege zijn reputatie op het gebied van productesthetiek en duurzaamheid. Het vinden van partners van hoge kwaliteit voor zijn merchandisingaanbod maakt deel uit van de voortdurende zoektocht van het merk naar uitmuntendheid en duurzaamheid in alles wat het bedrijf doet, van het vinden van geschikte leveranciers tot het maken van koffieapparatuur, van het leveren van oplossingen, diensten en accessoires van wereldklasse tot het promoten van interculturele trends en gezonde hobby's."
画像3

[MERKINFORMATIE]
La Marzocco

La Marzocco werd in 1927 opgericht door Giuseppe en Bruno Bambi en kende zijn oorsprong in Florence, Italië, de bakermat van de Italiaanse Renaissance. Sindsdien heeft la Marzocco een wereldberoemde reputatie opgebouwd door het maken van prachtige, kwalitatief hoogstaande, uitstekend vervaardigde en uniek ontworpen espressomachines, met veel aandacht voor detail. In 1939 ontwikkelde en patenteerde La Marzocco de eerste koffiemachine met een horizontale boiler, die een industriestandaard werd. Dit was de eerste van een reeks belangrijke innovaties.
www.lamarzocco.com

PRODUCTEN IN GEBRUIK