Samenwerking: ROKUMEI COFFEE CO.

KINTO heeft onlangs samengewerkt met ROKUMEI COFFEE, een speciaalzaak in Nara (Japan) om een op maat gemaakte DAY OFF TUMBLER te maken. ROKUMEI COFFEE stuurde ons een bericht waarom ze voor KINTO kozen, samen met enkele suggesties voor het gebruik van de tumbler.
画像1
Bericht van ROKUMEI COFFEE CO.
"Het doel van ROKUMEI COFFEE is om het leven van onze klanten te verrijken door kleine, maar bevredigende ervaringen te bieden door middel van speciale koffie. Kunnen we, naast het serveren van goede dranken, ook bijdragen aan het dagelijks geluk van onze klanten door hen gebruiksvoorwerpen van hoge kwaliteit aan te bevelen? Dit was onze gedachte achter het kiezen van KINTO's DAY OFF TUMBLER.

Wij vinden dat een goede beker een zorgvuldig ontworpen lip moet hebben waardoor de koffie net zo natuurlijk stroomt als wanneer je uit een kopje drinkt. De mond van de DAY OFF TUMBLERis zeer glad; de drinkervaring is absoluut stressvrij. Het was precies wat we zochten.

We vonden ook dat de ronde vormen en kleuren schattig waren, dat het iets was dat je zou willen oppakken en ronddragen. Als je het elke dag gaat gebruiken, is het leuk om iets te bezitten waar je van houdt. Ik hoop dat mensen het leuk vinden om uit een van onze aangepaste kleuren te kiezen. "
画像2
"Met deze tumbler hopen we dat onze klanten hun favoriete koffie overal mee naartoe kunnen nemen.

De fles is ideaal om koffie in te bewaren, omdat de binnencoating hem vlekbestendig maakt. En het neemt niet gemakkelijk geuren op zoals andere tumblers vaak doen, wat betekent dat u elke keer kunt genieten van de rijke aroma's van koffie.

Hij wordt ook geleverd met een uitstekende warmte/koude-retentie en een mond ontworpen om ijsblokjes op te vangen, zodat u de keuze hebt om te genieten van gloeiend hete koffie in de winter en ijskoffie in de zomer.

We hopen dat de DAY OFF TUMBLER uw dagelijkse koffieroutine nog aangenamer zal maken."
画像3
画像4

[
ROKUMEI COFFEE CO.

ROKUMEI, opgericht in 1974, is een koffiespeciaalzaak in de historische stad Nara (Japan). De winkel vertegenwoordigt de passie en toewijding van een voormalig Japans kampioen koffiebranden. Van barista-druppels met zelfgebrande bonen tot heerlijke croissants en desserts gemaakt van lokale ingrediënten, ROKUMEI blijft het leven van klanten verrijken met speciale koffie.
https://rokumei.coffee

画像profiel