Reizen met KINTO - Madeira


Bartek Kolaczkowski, een fotograaf uit Polen, is gespecialiseerd in boeiende reis- en lifestylefotografie. Naast zijn creatieve inspanningen geniet hij van speciale koffiesoorten en waar mogelijk neemt hij een koffieset mee om zijn avonturen te verrijken.

Tijdens hun recente expeditie naar Madeira omarmden Bartek en zijn partner Monika de eeuwige lente-allure van het eiland, met KINTO-producten om hen onderweg te vergezellen.

reizen-met-bartek-madeira-1

Madeira, dat een compacte 800 km2 beslaat, heeft diverse landschappen die variëren van majestueuze bergen tot weelderige bossen en watervallen. Dit natuurlijke paradijs biedt volop mogelijkheden om de natuur te verkennen, een centraal thema van hun reis.

reizen-met-bartek-madeira-2
reizen-met-bartek-madeira-3

Uitgerust met essentiële spullen, hebben Bartek en Monika KINTO-artikelen meegenomen die op maat gemaakt zijn voor hun wandelavonturen. Ze pakten de TRAIL TUMBLER aangevuld met de TUMBLER STRAPen de ALFRESCO kannenset in combinatie met de POUR OVER KETTLEwaarmee ze een ideale set creëerden voor koffiepauzes in de natuur.

reizen-met-bartek-madeira-4
reizen-met-bartek-madeira-5

Bartek en Monika gaven prioriteit aan het ontdekken van pittoreske locaties om de natuurlijke schoonheid van het eiland te waarderen en legden tijdens hun reis opvallende beelden vast.

reizen-met-bartek-madeira-5

PARTNER INFO
Bartek Kolaczkowski
@b.kolaczkowski / bkolaczkowski.com


PRODUCTEN IN GEBRUIK