Reizen met Kinto - Koh Phi Phi Island⁠

De fotograaf Pete Rudd deelde zijn indrukken met ons tijdens het reizen naar Koh Phi Phi Island. We hebben genoten van het zien van hoe de nieuwe waterfles hem vergezelde tijdens zijn ontdekking van een van de beroemdste baaien in Thailand.

画像
"De lucht was goud met het eerste licht na het ochtendgloren, we hadden niet kunnen hopen op een betere ochtend toen we onze eerste stap zetten van onze houten lange staartboot en op de drijvende steiger op een tropisch eiland gevuld met mysterie.
画像
Reinig wit zand en kristalheldere wateren begroetten ons terwijl we de jungle uit liepen naar een paradijsstrand. Maya Bay op Koh Phi Phi Leh was al lang een plek die we wilden bezoeken, beroemd om de filmlocatie in de Hollywood -film The Beach. Het eiland leidde tot een gedachte in ons dat we misschien de wereld anders konden reizen dan voorheen en locaties kunnen verkennen, net als deze voor onszelf.
画像
Het was belangrijk voor ons dat we onze Kinto -waterfles met gefilterd water in ons hotel vulden, wat betekent dat we het risico konden beperken om een ​​plastic fles achter te laten en het eiland te vervuilen. Dankbaar dat we dit prachtige strand niet alleen rustig hebben gezien, maar ook met het waterwerk met dieren in het wild, liepen we nog een laatste keer langs de kust. "
画像
[Partner Info]
Pete Rudd
Pete Rudd is een Britse freelance fotograaf die gespecialiseerd is in buitenlevensstijl en landschapsfotografie en breidt zich recent uit naar portretwerk. De afgelopen 10 jaar de wereld rondreizen, is zijn passie voor fotografie gegroeid, waardoor hij zijn visie op de wereld door zijn foto's kan vastleggen en anderen onderweg inspireert.
@cloud9inemedia

PRODUCTEN IN GEBRUIK