Atelier Henk


Studio Henk, een bewust Nederlands designmerk, combineert naadloos esthetiek en functionaliteit in hun meubels, terwijl ze prioriteit geeft aan een positieve impact op mensen en de planeet. Trots B Corp Certified, hun toewijding aan het creëren van prachtige, op maat gemaakte, cirkelvormige ontwerpmeubels die de tand des tijds doorstaan, weerspiegelt een toewijding aan duurzame praktijken.

Idealiter gelegen in het hart van Nederland en België, kunt u de merkwinkels van Studio Henk bezoeken in Rotterdam en Utrecht, met vlaggenschipwinkels in Amsterdam en Antwerpen.

Studio-Henk-1
Studio-Henk-2

Binnen hun Rotterdam Brand -winkel kunt u de kenmerkende collecties van Studio Henk bekijken, met bestsellers zoals de Butterfly -eettafel, Ode -eetkamerstoelen en de gezellige bank. Deze tijdloze stukken vullen Kinto -producten harmonieus aan, weergegeven in de winkel, inclusief onze SCS-S02 Brewer Stand Set En Kakomi -collectie.

Studio-Henk-3
Studio-Henk-4
Studio-Henk-5

In een heerlijke samenwerking werkten we samen met Studio Henk voor 'An Evening With Kinto', een memorabel dinerevenement georganiseerd in het hart van Amsterdam. U kunt meer lezen over het evenement hier.

Partnerinformatie
studiohenk.nl | @studiohenk


EINGESETZTE PRODUKTE