Samenwerking: kijk naar huis

Het in Londen gevestigde Coffee Company Watch House en Kinto werken samen om een ​​aangepaste reistumbler te creëren. Neem een ​​kijkje en ontdek het verhaal achter de samenwerking.
画像
Bericht van Watch House
"Als bedrijf is het belangrijk voor ons om samenwerkende partnerschappen te vormen met leveranciers die ons ethos delen. Kwaliteit, voor ons, is alles en dit maakte Kinto een voor de hand liggende keuze. Vanuit ons perspectief begrijpt Kinto het belang van het beauthy brengen van het een dag leven. Om de esthetiek met het nuttige in evenwicht te brengen. We wilden niet gewoon een vaartuig maken om koffie heet te houden en vervolgens onze naam erop te slaan. We wilden onze klanten een totale zintuiglijke ervaring bieden; eerst het prachtig innemen Strak en eenvoudig ontwerp van de tuimelaar, het gevoel zijn gewicht en textuur, voordat eindelijk, natuurlijk, het perfect voorbereide drankje dat het bevat. Dit maakte een samenwerking tussen Watch House en Kinto een onvermijdelijkheid. "
画像
画像
画像

[Merkinformatie]
Bekijk huis

Watch House is een bedrijf met bescheiden oorsprong en grote ambities. Het begon klein en nieuw leven ingeblazen, maar een prachtig 19e -eeuwse gebouw in het eerste huis aan de beroemde Bermondsey Street in Londen in 2014. In de loop der jaren, omdat ze meer huizen hebben geopend, evolueerde hun doel om de specialiteitskoffie -industrie in een nieuw tijdperk te besturen, een die ze moderne koffie noemen. Het eren van de geschiedenis van de gebouwen en gemeenschappen die hun huizen thuis hebben, is een integraal onderdeel van hun ethos. Door dit te combineren met een ontwerp-eerste mentaliteit, hebben ze ruimtes gemaakt die tegelijkertijd vertrouwd en uniek zijn. Voor Watch House gaat moderne koffie over het bieden van geweldige koffie en heerlijk eten in prachtig op maat gemaakte omgevingen.
Watchhouse.com