Geniet van planten in uw eigen stijl -Interview: Hiroshi Aihara

Planten kunnen een verfrissend, levendig gevoel toevoegen aan uw werkruimte of thuis. We bezochten het huis van Hiroshi Aihara, de ontwerper van Kinto's Tokyo -showroom en kantoor, om hem te vragen hoe hij zijn huis met groen styt.
画像
- Hoe selecteert u interieurartikelen en planten voor uw huis?
"Het interieur van mijn huis is een mix van verschillende stijlen, inclusief modern en vintage. Ik wil kunnen ontspannen en omringd zijn door de dingen waar ik van hou. lezing.
Planten zijn absoluut onderdeel geworden van het landschap, misschien omdat ze zo'n kalmerende aanwezigheid hebben. Ik koop elke één tot twee weken bloemen bij een lokale bloemist en kies wat mij op dit moment intrigeert. Ik heb ook veel potplanten; Ik kweek nu een Chinese banyan, een avocado -boom, een jadeplant, een Japanse as, een rubberen boom en een Braziliaanse druivenboom. Ik geef alle planten ongeveer een keer per week water en ze leven lang en groeit met de dag. "
画像
画像
画像
- Je hebt veel vazen. Hoe kies je ze?
"Veel van mijn vazen ​​zijn gemaakt van glas omdat ik van het materiaal en het slanke uiterlijk ervan hou. , of experimenteer met hydrocultuur. "
画像
画像
画像
"Ik kies ook voor vazen ​​volgens de meubels die ik heb. Ik heb Luna in bruin gekozen om mijn antieke ladekast aan te vullen. Ik hou van de ingetogen tonen van de bloemen die ik nu heb, maar ik denk dat sommige nonchalant geplaatste takken of gedroogde bloemen zouden zijn ook leuk."
画像
[PROFIEL]
Hiroshi Aihara
Opgerichte Zinan LLC in 2007.
Zijn werken omvatten interieur- en meubelontwerp voor detailhandel, kantoor en thuis.
Zinan