Je favoriete drankje, onderweg - Travel Tumbler Vol. 1

Kinto's reistumbler is een tuimelaar voor mensen die een flexibele maar bewuste levensstijl leiden.
Sinds de release in 2017 is het al snel een van de kenmerkende items van Kinto geworden, met nieuwe kleuren en maten onderweg.

We vroegen onze productontwikkeling Team Manager hoe deze populaire tumbler werd geboren.
画像
- Een vacuüm-geïsoleerde roestvrijstalen fles was niet-gecharterd territorium voor Kinto. Hoe is het idee ontstaan?
In 2017 was een toenemend aantal mensen begonnen met het dragen van herbruikbare flessen uit bezorgdheid over het milieu, en er waren al veel verschillende flessen op de markt. Maar toen ik er een wilde kopen, kon ik er geen vinden die bij mijn behoeften en mijn levensstijl paste. Dus we dachten waarom we het niet in onze eigen handen nemen en een praktische, hoogwaardige en mooie tuimelaar ontwerpen.
画像
- Wat was het kernconcept van de reistumbler? Wat waren uw prioriteiten?
Kinto had gewerkt aan SCS (Slow Coffee Style) Coffeeware en veel van onze medewerkers zijn erg gepassioneerd door koffie. Dus we dachten dat de tuimelaar zou worden gebruikt voor het dragen van koffie die zorgvuldig thuis werd gebrouwen, of take-aways van cafés kreeg. Het moest daarom gemakkelijk te drinken zijn en aroma's idealiter goed behouden en vrijgeven.

Een van onze topprioriteiten was om een ​​tuimelaar te maken waarmee je kunt genieten van je favoriete drankjes waar je ook was, precies zoals je het leuk vindt.
Goede hitte en koude retentie was daarom niet onderhandelbaar.

Een andere prioriteit was om de gebruikerservaring zo stressvrij mogelijk te maken.
Het moest licht genoeg zijn om rond te dragen, aangenaam genoeg om te nippen, zelfs tijdens het lopen, en gemakkelijk schoon te maken.
画像
画像
- Heb je uitdagingen geconfronteerd met het realiseren van dit concept?
Ja, we wisten dat we wilden dat de tumbler zo licht mogelijk was, maar we realiseerden ons al snel dat als het metaal te dun was, het gemakkelijk zou deuken en het uiterlijk zou beschadigen. Het was erg moeilijk om de optimale balans tussen de duurzaamheid en het gewicht te vinden om ervoor te zorgen dat de fles geschikt was voor dagelijks gebruik.

- Op welke andere functies ben je trots?
Het deksel bedekt de mond van de tuimelaar volledig om het tegen ziektekiemen te beschermen.
Het is ook heel gemakkelijk om te openen met een halve draai, en de structuur is zo ontworpen dat de drankjes met een comfortabele snelheid stromen.
De afwerking was ook een punt van veel discussie. Uiteindelijk hebben we gekozen voor een poederjas omdat het de tuimelaar een mooi gevoel en textuur gaf. Deze matte afwerking dient ook een functioneel doel, het beschermen van de tuimelaar tegen krassen en vuile vingerafdrukken en het toevoegen van extra grip.
画像
- Het kleurenschema van de reistuimelaar verschilt van de schema's die worden gebruikt in het serviesgoed van Kinto. Wat was het denken hierachter?
De meeste bestaande producten van Kinto waren bedoeld om thuis te worden gebruikt, zoals in de keuken of eetkamer, dus het was belangrijk dat het ontwerp, de texturen en de kleuren in het interieur zouden opgaan. De reistumbler daarentegen is bedoeld om buiten te worden gebruikt, dus we dachten dat het een beetje meer een mode -statement moest maken. Met dit in gedachten kozen we roestvrij staal met een haarlijnafwerking en gedempte aardse kleuren die er buiten of met militaire mode als een accessoire goed uit zouden zien.
画像
- Terugkijkend, hoe was de productontwikkelingservaring als geheel?
Het was de eerste vacuüm-geïsoleerde roestvrijstalen fles van Kinto, dus we werkten zeer nauw samen met ontwerper Shin Azumi en onze partnerschapsfabrieken van conceptontwikkeling tot productie, door vele prototypes te gaan totdat we het gewenste product bereikten. Elk detail van dit minimalistische ontwerp is zorgvuldig overwogen. We hopen dat je het comfortabel zult vinden om te gebruiken en gemakkelijk te verzorgen.

Blijf op de hoogte voor onze volgende blog: een interview met Shin Azumi, de ontwerper van de reistumbler.

Verzamelingspagina
画像