Brood met karakter

De bakkerij Oefferl is een familiebedrijf gevestigd in Wenen, Oostenrijk. Hun brood is gemaakt van natuurlijke zuurdesem. Georg, zijn moeder Brigitte en vader Walter, evenals zijn neven en neven Lukas en Sandra zijn het leven van Oefferl, ademend hart.

Het begint met de grond. De boeren die het graan verbouwen voor Oefferl begint met de grond, waarin ze het graan verbouwen. We hebben genoten van het ontdekken van Oefferl -werk en filosofie en deel uitmaken van hun reis met onze reistumbler en om tumbler te gaan.

画像
Tijd. Tijd die nodig is om het graan te zaaien. Oogst het graan. Mill the Grain: meng deeg. kneed het deeg. Tijd dat het deeg moet bewijzen.
画像
Vakmanschap. Vaak nostalgisch vergissend door urbanites als iets om te verlangen naar na een lange dag op kantoor. Voor ons? Realiteit. Veeleisende, vermoeiende, inspannende realiteit. Hard, fysiek, mooi werk.⁠
画像
De reis eindigt hier - van de grond tot de plaat. Vers gebakken hier is het: brood. Het heeft een lange weg afgelegd, bestaande uit vele kleine stappen.
画像
画像

PRODUITS UTILISÉS