Portes de la recherche urbaine (Japon)

Urban Research Doors, een Japans merk dat items aanbiedt voor het alledaagse onder het thema van "het vandaag comfortabeler maken", en Kinto werkt samen om een ​​aangepaste kleurenreistumbler te creëren. Neem een ​​kijkje en ontdek meer over de samenwerking.
画像 1
Boodschap van stedelijke onderzoeksdeuren
"Over het algemeen waren er tumbler-ontwerpen die de neiging hadden vrij buiten te zijn in smaak, maar Kinto's reistumbler had een andere aantrekkingskracht. Het is compact en gemakkelijk te passen in handtassen; de gladde poederjas is krasbestendig, verfijnd en leuk om aan te raken. is erg populair geweest bij vrouwelijke klanten en medewerkers die nog nooit eerder tuimelaars hadden gedragen.

We wilden onze wending toevoegen aan deze populaire tuimelaar door het te laten maken in een op maat gemaakte grijs, de belangrijkste kleur van ons lifestyle -merk 'Deuren Living Products'. We houden van deze mistgrijs, een zachte kleur zoals de ochtendmist.

We hebben de kleur zorgvuldig gekozen, zodat de tuimelaar er in elke omgeving goed uitziet, of het nu buiten, op het werk, op school of in een thuiskantoor is. We hopen dat het bij uw levensstijl past en dat u het nuttig zult vinden. "
画像 2
Illustratie door Kanoko Yoshizuru
画像 3
画像 4
画像 5

[Merkinformatie]
Urban Research Doors

Gebaseerd op het concept, "plezier brengen aan het dagelijks leven", biedt Urban Research Doors zorgvuldig samengestelde mode -items met betrekking tot dragen, eten en leven. Deurenproducten zijn allemaal zorgvuldig gemaakt, eenvoudige tijdloze ontwerpen die de gebruiker een diep gevoel van voldoening geven.
Urban Research Doors -website / @urban_research_doors

画像 profiel