Flower Workshop met Yoko Negi

Yoko Negi is een Japanse bloemenstylist, gevestigd in Rotterdam. Haar werk- en bloemstukken zijn een geweldige bron van inspiratie voor het Kinto -team. We zijn altijd onder de indruk geweest van haar bloemstukken bij sommige van onze partners zoals Hotel âme of tijdens speciale evenementen zoals Maisons & Objet.

Onlangs organiseerde Yoko een bloemenarrangement workshop in Salon Heleen Hulsmann (@salonheleenhulsmann), een high-end vintage kledingwinkel in Amsterdam.

画像

Tijdens deze workshop deelde Yoko haar passie voor de natuur en de schoonheid van bloemen. Ze voorzag elke deelnemer van een boeket verse pioenen en gaf wat creatieve begeleiding over het maken van een prachtig en uniek bloemstuk.

画像

Yoko koos ervoor om met Kinto's CLK-151-kom voor deze workshop te werken en de kom opnieuw te gebruiken als een bloemenvaas. De ruwheid en delicatesse van de collectie keramische laboratoria hebben de samenstelling van de bloemstukken perfect verbeterd.

画像
画像
画像

[Partner Info]
Yoko Negi is een Japanse bloemstylist gevestigd in Rotterdam, Nederland. Yoko creëert prachtige en unieke bloemendecoraties voor winkels, showrooms, tentoonstellingen, evenementen, huwelijksceremonies en fotosessies. Ze organiseert ook inspirerende bloemenworkshops in Parijs, Tokio, Amsterdam, Rotterdam en Den Haag in Nederland op regelmatige basis.

yokonegi.com
@yokonegi_officiel

PRODUITS UTILISÉS