Geschenk ⁠Inpiratie 2021 - Vol. 1

Kinto wil langdurige producten maken die echte en duurzame verbindingen met de gebruiker vormen. We vroegen de fotograaf Tina Sosna om haar aanbeveling en selectie voor haar kerstcadeau te doen. ⁠ Raak geïnspireerd door haar selectie voor u en uw geliefden.

---

Kakomi is ontworpen om heerlijke ervaringen te delen door samen te koken en te dineren. Eenvoudig maar functioneel als kookgerei, Kakomi is het perfecte kerstcadeau.

画像
Ontworpen in de vorm van flessen, Bottlit Voegt een aangenaam accent toe aan uw interieur. Gekleurd door de inhoud binnen, brengt de prachtige glazen en ronde organische vorm elegantie in uw keuken en tafel.
画像
Bladeren aan thee Nodigt je uit om thee te verkennen met een frisse en open geest. Het is ontworpen met bruikbaarheid om het karakter van de thee naar voren te brengen en is strak te integreren in de moderne levensstijl.
画像
Reistumbler is het perfecte cadeau voor mensen die een bewuste en flexibele levensstijl leiden, voor degenen die de subtiele smaken van koffie en thee van één oorsprong waarderen.
画像
SEPIA roept een gevoel van nostalgie en comfort op. Door ze dagelijks te gebruiken, groeien gebruikers erover van omdat ze zich precies in hun handen voelen.
画像
Luna is een vaas met één bloemen met een koperen plaat die zachtjes schijnt alsof het het maanlicht reflecteert. Het messing zal in de loop van de tijd gracieus verouderen en rijkdom en diepte toevoegen aan uw binnenruimte.
画像
[Fotograafinfo]
tinasosna.com
@tinasosna

PRODUITS UTILISÉS