Gratis ontwerp (Japan)

Gratis ontwerp, een specialistische winkel in Japan, en Kinto werken samen om een ​​aangepaste kleurenreistumbler te maken. Neem een ​​kijkje en ontdek meer over de samenwerking.
画像 1
Bericht van gratis ontwerp
"Bij Free Design houden we ons aan drie zoekwoorden bij het selecteren van nieuwe producten: 'Scandinavia', 'Long Life' en 'New Standard'. We hebben eerder draagbare tuimelaars in onze line -up gehad, maar geen enkele die we voelden was behoorlijk perfect in termen van Ontwerp, gewicht, functionaliteit en prijs. En toen vonden we de reistumbler.

Kinto's reistumbler is mooi, eenvoudig en functioneel - de belichaming van een 'nieuwe standaard'. Naarmate meer en meer van onze medewerkers het begonnen te gebruiken, besloten we om met Kinto te werken aan een op maat gemaakte versie in Slate Gray, om te matchen met de Coffee Mill Mirrukko die we eerder hadden gemaakt in samenwerking met Fuji Royal.

We hopen dat de tumbler een trouwe dagelijkse metgezel zal zijn die je op uitstek, naar het kantoor neemt en thuis aan je zijde blijft. "
画像 2
画像 5
画像 3
画像 4

[Merkinformatie]
gratis ontwerp

Gratis ontwerp biedt tijdloze alledaagse voorwerpen die u wilt behouden, zelfs als uw levensstijl verandert. Of dat u opnieuw zou willen kopen, zelfs als het na vele jaren van gebruik breekt. Het heeft een brede selectie van aloude tools en items uit Scandinavië en over de hele wereld, evenals moderne klassiekers, alle kwaliteitsstukken die eenvoudig en praktisch zijn.
freedesign.jp / @freedesign_jp

画像 profiel