Iced giet over koffietips - pad (Melbourne)

Op warmere dagen kan het bereiden van ijsvorming over koffie een geweldige manier zijn om te vertragen, te ontspannen en op te frissen. Path, een brouwbar en koffiebrander gevestigd in Melbourne, gedeeld met ons inzichtelijke tips en hun brouwgids voor het genieten van ijs die thuis over koffie giet.
Koffieapparatuur kan een stemming vormen en uw perceptie van koffie wijzigen.

"Op pad zoeken we naar kwaliteit, esthetiek en functionaliteit in al onze brouwapparatuur. We proberen een langzame en ontspannen sfeer te creëren en tegelijkertijd de hoogst mogelijke koffie -standaard te houden. Bij het selecteren van onze brouwers hebben we echt onze tijd genomen, omdat we elk stuk geloven Niet alleen fysiek beïnvloedt de smaken in elke beker, maar vormt een stemming die de perceptie van hun koffie van de persoon echt kan veranderen. Als een langzamere vorm van brouwkoffie kunt u echt een fase van anticipatie voor elke klant instellen met de juiste omgeving en apparatuur. "
画像
Een brouwer die een langzamere brouwtijd mogelijk maakt, kan een prachtige textuur opleveren.

"Kinto's OCT Brewer zorgt voor een langzamere brouwtijd die perfect werkt bij het brouwen rechtstreeks over ijs, omdat het zorgt voor goede extractie en op zijn beurt een prachtige textuur. Als onderdeel van ons café geeft zijn rondingen en slanke afwerking ook een sculpturale esthetiek tegen ons af tegen onze minimale achtergrond. "
画像
Maal kwaliteit koffie vers. Experimenteer en vind je stijl.

"Bij het selecteren van koffiebonen is kwaliteit opnieuw een groot deel van het selectieproces, als u voor elke beker voor elke beker veel meer succes krijgt, heeft u veel meer succes. Algemene koffie is een zintuiglijke ervaring en kan vrij persoonlijk zijn. We raden aan te experimenteren met te experimenteren met Verschillende oorsprong, processen en variëteiten om uw stijl te vinden. Persoonlijk houden we van evenwichtige, fruitige en bloemenkoffies op ijs. We hebben onlangs een prachtige gewassen Sidra -variëteit van Ecuador geroosterd die we genieten als een ijs erover. En gekonfijte sinaasappel Het is het type koffie waar je in elk klimaat van kunt genieten. "
画像
Brew Guide: Iced Gour over koffie
画像
STAPPEN
1. Begin door de zoom van uw filterpapier te vouwen en in de brouwer te plaatsen. Nat het filter met ten minste 100 ml water en zorg ervoor dat het water niet in de karaf of beker laat lopen waarmee u van plan bent te serveren.

2. Vul uw karaf met 100 g gefilterd ijs, bij voorkeur twee centimeter of kleiner in diameter.

3. Plaats de brouwer op de karaf en voeg 20 g van uw gekozen koffie toe, gemalen medium grof.

4. Giet met een gestage stroom 50 g water in een spiraalvormige beweging beginnend vanaf het midden van uw brouwer, zodat u alle koffie nat maakt. Gebruik een peddel of een lepel, ageer de koffie door een crisse kriskras te maken. Dit helpt om de koffie gelijkmatig te extraheren en ervoor te zorgen dat het koffiebed volledig verzadigd is.

5. Giet na 45 seconden 150 g water in dezelfde spiraalvormige beweging, waardoor dit keer ervoor zorgt dat uw ketelniveau met een langzame en gestage stroom houdt.

6. Zodra al het water is afgevoerd, kunt u uw brouwer verwijderen en met een groter ijsblok serveren, dit helpt uw ​​brouw te houden, zonder het snel te verdunnen.
[Tip 1: Sleutelaanpassingen]
Bij het maken van koffie behandelen we elk anders. Enkele belangrijke aanpassingen die u kunt maken bij het bellen van uw ijsvorming, omvatten het aanpassen van uw brouwtemperaturen en maalgrootte.
[Tip 2: zuurheid en bitterheid]
Als je ijs erover giet, smaakt je zuur of zwak, kun je proberen je watertemperatuur te verhogen of iets fijner te slijpen. Als het bitterder of hard is, probeer dan het omgekeerde.
[Tip 3: watertemperatuur]
Op onze hoogte en met ons gefilterde water brouwen we met behulp van een ketel temp tussen 90-94 graden Celsius.

Partnerinformatie

Pad

Pad

Pad is een kleine brouwbar en koffiebrander gevestigd in Noord -Melbourne, Australië. Ze samenstellen een breed scala aan unieke single origin -koffie met een steeds veranderende huiskoffielijst (geroosterd door pad) en een gastkoffielijst van enkele van 's werelds beste koffiebranders.
www.pathmelbourne.com / @pathmelbourne

PRODUITS UTILISÉS