In de natuur

Tijd doorbrengen in de natuur kan helpen om een ​​nieuw perspectief te brengen en creativiteit op te wekken. Volg het avontuur met fotograaf Peter Rudd en Kinto Tumblers in Madeira, Portugal.
画像
画像
"Het zien van het landschap tot leven bij zonsopgang is mijn meest favoriete tijd van de dag, de steeds veranderende kleuren in de lucht en de stilte van de natuur vullen me met vreugde. Afgezien van mijn camera is het essentieel Hete koffie met mij op deze vroege ochtenden. "
画像
画像
"Madeira zit vol met speciale plaatsen om te bezoeken. We hebben genoten van de Levada Das 25 -lettertypen, die je op een bochtig pad door gearceerd bos zullen brengen, natuurlijke bronnen passeren en de gigantische Risco -waterval. Op een wandeling als deze kom ik altijd voorbereid met Een tas vol snacks en een grote fles water om me op de been te houden. Mijn favoriete keuzes moeten de fles en waterfles zijn. "
画像
画像
"Madeira is een prachtig, weelderig eiland vol avonturen en kansen om de natuur op zijn best te ervaren. Van de hoogste hoogten bij Pico do Arieiro tot de Rocky Sea Stacks in Ribeira da Janela, ik ben voortdurend gemesmeriseerd door het landschap dat Madeira moest aanbieden. . De mogelijkheid om eruit te komen en te verkennen, stelde me in staat om enkele adembenemende momenten te ervaren en vast te leggen. "
画像
画像
Woorden: Kate Mascall

Foto's: Peter Rudd

Peter Rudd is een Britse freelance fotograaf die gespecialiseerd is in buitenlevensstijl en landschapsfotografie en breidt zich recent uit naar portretwerk. De afgelopen 10 jaar de wereld rondreizen, is zijn passie voor fotografie gegroeid, waardoor hij zijn visie op de wereld door zijn foto's kan vastleggen en anderen onderweg inspireert.
@mycloud9ine