Koffie bij Fusillo Lab Studio (Milaan)

Fusillo Lab is een creatieve fotografiestudio in Milaan, opgericht door Michael Gardenia in 2015. Fusillo Lab creëert inhoud die mensen inspireert om een ​​meer bewuste levensstijl te leiden in relatie tot voedsel en natuurlijke producten door fotografie en beelden.

Ze werken voor gelijkgestemde merken en werken graag samen met mensen die hun waarden delen. Ze geloven dat het hebben van een goede werkruimte met natuurlijk licht, mooie planten, goed eten en koffie hen helpt creatief te werken en geeft ze inspiratie.

Ze deelden met ons hun koffieroutine in de studio.
画像
Bij Fusillo Lab brouwen we elke ochtend koffie en wanneer mensen naar de studio komen voor werk of gewoon om hallo te zeggen. We selecteren speciale koffiebonen van lokale koffiebranders of tijdens onze reizen, malen ze zelf handmatig en gebruiken het binnen een maand na de braaddatum, omdat we graag koffie drinken met zijn hele smaakpotentieel.
画像
画像
Het is altijd een plezier om onze tijd te kunnen nemen en koffie langzaam te maken en te weten dat onze gasten hier in onze studio een heerlijke beker zullen drinken.
画像
We praten graag met ze Over de koffieoorsprong, -proces en apparatuur en vooral alles van Kinto die zo perfect past bij onze esthetiek.
画像
画像

PRODUITS UTILISÉS