Maak dineren in de open lucht een casual, maar speciale ervaring - Alfresco

Bekijk de wolken, voel de wind, "buitengewone" momenten zijn slechts een stap buiten. Alfresco -servies gemaakt van een mix van bamboe vezels en plastic hebben een down to earth maar elegante look perfect uit voor zorgeloze bijeenkomsten. De drinkware gemaakt van hoogwaardige plastic have Een duidelijkheid zoals glas en glans briljant onder het daglicht. Alle items zijn duurzaam, stapelbaar en gemakkelijk te dragen.
画像
画像
画像
In samenwerking met het productontwikkelingsteam van Kinto werkte Shin Azumi aan het ontwerp van Alfresco. Hij deelde zijn inspiratie en ideeën achter het ontwerp met ons.

Designerbericht

'' Hoe bezit iets een gevoel van het buitenleven en heeft ook elegantie? ' Bij het ontwerpen van Alfresco begon ik met deze vraag. Ik herinnerde me de barbecues van de achtertuin en kinderfeestjes voor kinderen uit toen ik in het VK woonde, en ingebeelde tafelwerk dat comfortabel zou zijn om in die scènes te gebruiken. Ik vind het aantrekkelijk dat buitenproducten die buitenproducten zijn functioneel en hebben toch enigszins een botte uitdrukking. Dus bij het ontwerpen van Alfresco zocht ik functionaliteit terwijl ik me bewust was om niet te overdragen. Denkend aan buitengebruik, heb ik het buitenoppervlak van het tafelwerk met staande randen ontworpen zodat ze gemakkelijk te grip zijn. Ik heb ook aandacht besteed aan stapelbaarheid en compacte opslag. De lepel en vorkstapel ook mooi, en ik hoop dat mensen dat kunnen ervaren. De borden en kommen hebben een solide, ruwe blik aan de buitenkant. In tegenstelling tot de binnenkant waar voedsel zal worden geplaatst wordt zacht en glad gemaakt. Deze overgang van hard en zacht met de buiten- en binnenoppervlakken is mogelijk vanwege het kenmerk van het plastic materiaal. Elk item is zo ontworpen dat je voedsel soepel kunt scheppen en wassen gemakkelijk na het eten. De bamboevezel helpt ook om een ​​mooie matte textuur te creëren. Ik hou vooral van de items in zwarte kleur die je denken aan stenen leien.
画像
画像
De transparante gekleurde items zijn ontworpen om te genieten van wijn en bier buitenshuis. Om een ​​veelzijdig wijnglas te maken, baseerde ik de vorm op een beker met korte, stabiele benen in plaats van een delicaat wijnglas. Het glas is gemaakt van transparante hars zodat het caually buiten kan worden gebruikt, maar ik wilde het geven Een sfeer van luxe en elegantie door de kenmerken van dit materiaal naar voren te brengen. Naast de variërende dikte van het transparante materiaal, creëren de zacht verwerkte randen een diepgaande indruk. We hebben ook goed aandacht besteed aan het comfort van gebruik en functionaliteiten zoals stapelbaarheid. Ik hoop dat je de producten ervaart en geniet. "
画像
画像

[Designer -profiel]
Shin Azumi

Opgericht ‘A Studio’ in 2005 in Londen, VK. Zijn ontwerpwerk omvat consumentenproducten, meubels, verlichting, elektronica en audio -apparatuur, evenals ruimtelijk ontwerp voor winkels, restaurants en tentoonstellingen. Sinds 2016 neemt hij het hoogleraarschap aan de Hosei University, Faculteit Engineering and Design, in Japan.


Verzamelingspagina
画像