Op de baai

Foto -essay door Brandon Herrell

Dingen gebouwd met een menselijke hand hebben een ander soort gevoel. Bow Edison is een kleine kunstenaarkolonie een paar uur ten noordoosten van Seattle. De "stad" bestaat uit ongeveer twee blokken, met galerijen, een vintage winkel, een flessenwinkel en een klein handvol schilderachtige, heerlijke voedselplekken. Alles in de stad gaat met de kwaliteit van het kunsthandigheid, tot aan de voetgangerspaden, een paar voet van straatniveau verheven.

De plaatselijke kastwinkel heeft een kleine hut van de hoofdrit met houten restjes te koop. Platen van Live Edge Hardwoods en offcuts van interieurprojecten langs de muren, geprijsd volgens de grootte en kwaliteit. De houtschuur inspireert dagdromen van Nakashima -meubels. Gelukkig heeft de kastwinkel een kamer te huur aan de overkant van de straat, en dat is waar we verbleven.
画像
画像
画像
Het pension levert alle op maat gemaakte, handgemaakte details die u zou verwachten van een huisontwerp gebouwd door een meubelmaker. De dressoirs van de slaapkamer omhelzen de rondingen van het schuurdak, en het graan op de keukenkastdeuren is zo mooi dat het lange blikken inspireert.
画像
Het aardige en het vervelende van een paar dagen doorbrengen in een kleine kunstkolonie is dat wanneer de bescheiden selectie van bedrijven sluit (om 19.00 uur), je pech hebt als het gaat om het diner. Omdat er regen was in de voorspelling, voelden we dat zelfgemaakte Congee het gezellige, opwarmingsdiner was dat we nodig hadden.

We trokken de steenachtige, jade-groene gespikkelde velgkommen uit de aangepaste kasten, hakten de kruiden en plaatsten ze in de kleinere kommen om te serveren, en zetten de rijst om op laag te koken terwijl we tien minuten eerder een fles wijn haalden De winkel is gesloten. Een smerige kleine hond begroette ons bij de deuropening. Ik denk graag dat hij gewoon een local was, rondhangen voor zijn avond sociale uur.
画像
画像
画像
画像
De gingery congee gaf ons het gezellige gevoel dat we nodig hadden om het weer buiten te trotseren en de gasfirepit op het achterdek op te lossen. Onze vriend Miles verraste ons met een flesje tequila dat hij heimelijk had gekocht in de flessenwinkel, dus vulden we een paar van de kleine gegoten bril en gezonden door het gasvuur om de zon te zien ondergaan over de Samish Bay.
画像
Brandon Herrell

Brandon Herrell is een fotograaf en schrijver die in Seattle woont. Hij is opgegroeid aan de rotsachtige oevers van het Puget -geluid en streeft ernaar de serene energie van die landschappen door zijn werk te dragen. Door zijn portretten, stilleven en levensstijlfoto's weeft hij thema's van open ruimte, natuur en introspectie. Wat resulteert is een venster tot een levensstijl die traag, opzettelijk en waarheidsgetrouw is.

http://www.brandonscottherrell.com/