Samenwerking: Go Get Em Tiger (Gget)

Het in Los Angeles gevestigde koffiebedrijf Go Get Em Tiger (Gget) en Kinto werken samen om een ​​gewoonte te creëren om te gaan tumbler en reistumbler. Neem een ​​kijkje en ontdek het verhaal achter de samenwerking.
画像
Bericht van Gget
"We hebben besloten om samen te werken met Kinto om merk merchandise te maken voor onze winkels omdat we echt grote fans zijn van het bedrijf en de producten. We zouden nooit iets in onze winkels verkopen dat we zelf niet zouden gebruiken, of iets waarvan we denken dat het niet zou doen Verbeter de koffie -ervaring van onze klanten. We houden van het merk en gevoel van de Kinto -tuimelaars. Ze zijn van topkwaliteit, zorgvuldig ontworpen en mooi. Alle dingen die we onszelf beschouwen en genieten, en al dezelfde dingen die we proberen te bieden aan onze klanten Of het nu gaat om onze koffie, ons eten, onze service of onze merchandise.

We willen graag dat onze klanten de tuimelaars dagelijks gebruiken als een uitbreiding van hun koffieprogramma. Ik gebruik de mijne als ik vanuit huis werk of wanneer ik wil dat mijn extra koffie warm blijft op een luie weekendochtend. En natuurlijk gebruik ik het op mijn dagelijkse woon -werkverkeer en reizen, en als een mok als ik naar mijn plaatselijke gget shop ga als een groenere optie dan een andere wegwerppapierbeker te gebruiken. "
画像
画像
画像

[Merkinformatie]
Ga EM Tiger (Gget) / G&B koffie halen

Go Get Em Tiger (Gget) en G&B Coffee zijn een verzameling barista's, branders, koks, bakkers, algemene managers, productontwikkelaars, experts op het gebied van kwaliteitscontrole, vertellers en meer die zich hebben besteed aan het creëren van innovatieve en memorabele koffie -ervaringen. Naast de steeds groter wordende coffee coffeeshops van Gget en een roosters in LA, heeft Gget een koffieclub online en IRL: leden van de club kunnen koffiebonen regelmatig bij hun huis laten bezorgen, pre-order bij GGET Coffeeshops, en hebben constante toegang tot barista's voor koffiebehoeften en vragen allemaal via tekst. Zorg ervoor dat je de app van Gget downloadt om te bestellen.
www.gget.com