Samenwerking: Hoshino Resorts Risonare

Het Japanse resortmerk Hoshino Resorts Risonare en Kinto werken samen om een ​​aangepaste vrije dag te maken. Neem een ​​kijkje en ontdek het verhaal achter de samenwerking.
画像
Bericht van Hoshino Resorts Risonare
“Als resortbeheerbedrijf streeft Hoshino Resorts ernaar om de impact op het milieu te verminderen door duurzaam resortbeheer en het bevorderen van groene initiatieven die in lijn zijn met onze merken en de regio's waarin we werken. Als onderdeel van deze inspanning zijn we gestopt met het leveren van mineraalwater in plastic Flessen in kamers in ons familieresort Risonare en installeerden in plaats daarvan een waterserver in het gemeenschappelijke gebied. Tegelijkertijd hebben we besloten om tuimelaars op maat te verkopen, zodat we niet alleen de consumptie van plastic flessen konden beperken en plastic afval kon verminderen, maar ook het bewustzijn op plastic voor eenmalig gebruik vergroten. Naast het maken van een verschil, wilden we een schip creëren dat onze klanten zouden willen dragen waar ze ook gingen. In dit opzicht voelden we Kinto's Day Off Tumbler, met zijn ontwerp en functionaliteit die geschikt was voor zowel vakanties als het alledaagse, was perfect. We zijn vooral dol op het handvat dat handig is om rond te dragen tijdens het reizen, en de zachte vorm die de gebruiker uitnodigt om te ontspannen - een uitstekende match voor Hoshino Resorts.

Het kernconcept voor Hoshino Resorts -merchandise is 'ELKE DAG ALS EEN Journey' en ons doel is om souvenirs te creëren die thuis nuttig zullen zijn: een dagelijkse herinnering aan een heerlijke vakantie. Misschien zal de tuimelaar u herinneren aan iets dat tijdens uw reis is gebeurd, of u inspireert om uw volgende vakantie te plannen. Het idee is om een ​​beetje vreugde te veroorzaken in het leven van onze klant, zelfs als de vakantie voorbij is. We hopen dat je veel nut zult krijgen van je tuimelaar, niet alleen wanneer je op reis bent, maar ook nadat je naar huis terugkeert. "

*Hoshino Resorts Custom Branded Tumbler is te koop in alle faciliteiten die worden beheerd door Hoshino Resorts.
画像
画像
画像

[Merkinformatie]
Hoshino Resorts Risonare

Risonare Resort Hotels beheerd door Hoshino Resorts bieden een aangenaam verblijf voor het hele gezin. Gelegen op prachtige natuurlijke locaties, biedt elk resort meeslepende ervaringen die uniek zijn voor de regio en uitzonderlijke gerechten met seizoensgebonden ingrediënten.
www.hoshinoresorts.com/brand/risonare/