Samenwerking: La Marzocco (Italië)

La Marzocco en Kinto hebben samengewerkt om een ​​aangepaste reistumbler te creëren. We hebben genoten van meer te weten over de Florentijnse fabrikant en waarom ze voor deze samenwerking kiezen voor Kinto.
画像 1
"We zeggen vaak dat espresso een reis is en we willen mensen vergezellen tijdens hun reis en ervaringen, producten en gemeenschapsverbindingen bieden die inspirerend en buitengewoon zijn. We hebben ervoor gekozen om samen te werken met Kinto om een ​​origineel handig accessoire te introduceren voor alle avonturiers die van kwaliteit genieten en dat belichaamt een bepaald ethos en welzijn. "
画像 2
"Het is geen toeval dat La Marzocco zich heeft aangesloten bij de inspanningen met Kinto vanwege de reputatie in producte-esthetiek en duurzaamheid. Het vinden van partners van hoge kwaliteit voor zijn merchandising-aanbod maakt deel uit van de voortdurende zoektocht van het merk om excellentie en duurzaamheid te bevorderen in alles wat het bedrijf doet, Van het inkoop van voldoende leveranciers tot het maken van koffieapparatuur, van het aanbieden van oplossingen, diensten en accessoires van wereldklasse tot het bevorderen van interculturele trends en gezonde hobby's. "
画像 3

[Merkinformatie]
La Marzocco

La Marzocco, opgericht in 1927 door Giuseppe en Bruno Bambi, begon zijn begin in Florence, Italië, geboorteplaats van de Italiaanse renaissance. Sindsdien verdiende La Marzocco een wereldberoemde reputatie voor het maken van mooie, hoogwaardige, uitstekend vervaardigde en uniek ontworpen espressomachines, met grote aandacht voor detail. In 1939 ontwikkelde en patenteerde La Marzocco het eerste koffiezetapparaat met een horizontale ketel die een industriestandaard werd. Dit was de eerste van een reeks belangrijke innovaties.
www.lamarzocco.com

PRODUITS UTILISÉS