Single o Japan

Single O is een koffiebrandery oorspronkelijk uit Sydney. Yu Yamamoto werkte vele jaren met single O Australië voordat hij zijn passie naar de Japanse markt bracht in december 2014. Single O Japan is gevestigd in Ryogoku en distribueert koffiebonen van hoge kwaliteit naar vele restaurants en cafés in en rond Tokyo. Het opent ook zijn deuren voor klanten als een "proeverijbar" op zaterdag, zondag en maandag, en biedt bonen en vers gebrouwen koffie aan koffieliefhebbers in de metropool.

Kinto's pour over kettle is gebruikt door single o Japan, en we waren verheugd om met hen samen te werken aan ons nieuwste product, de drip -tas. Het eerste aantal koffiebonen is een enkele oorsprong van Costa Rica, "El Conquistador". Het bevat fruitige tonen van perzik en abrikoos, gecombineerd met een zachte, langdurige zoetheid zoals siroop. We vroegen Yu naar de passie van Single O voor enkele oorsprong, naar hun kijk op koffieregio's en braadproces.
画像
画像
画像
画像
- Hoe bepaal je welke koffiegebieden om te verzorgen?
Voor ons bij Single O gaat het niet zozeer om het merk van de regio of de waarde die door onze concurrenten wordt toegeschreven. Onze focus ligt op de koffie zelf en het brengen van wat we denken zijn de beste bonen van de beste boerderijen tot onze klanten over de hele wereld. Dus onze gespecialiseerde kopers van groene bonen brengen het grootste deel van het jaar op de weg door met het bezoeken van alle verschillende koffiegebieden en onze bonen rechtstreeks van individuele boerderijen betrekken. We moedigen boeren aan om onze toewijding aan kwaliteit te delen, en om deze reden controleren en proeven we elke partij voordat we de daadwerkelijke aankoop doen. Dit is een regel die we volgen, zelfs met onze langst staande leveranciers. We zijn ook serieus over het ondersteunen van boerderijen door onze handel en zijn betrokken bij verschillende inspanningen om ook de koffieproducerende bevolking te vergroten.
画像
- Wat is het moeilijkste deel van het braadproces?
We gebruiken dezelfde machines als Single O Sydney, een vintage brander van een Duits maken die we hebben hersteld. Het belangrijkste in het roosteren van bonen met één oorsprong is om de unieke smaken van elke boerderij naar voren te brengen. Van de tien minuten die nodig is om te roosteren, is de kunst in de laatste minuut. Smaken ontwikkelen zich in fasen: eerst komt de zuurgraad, dan zoetheid en ten slotte het lichaam dat de gladheid en nasmaak bepaalt. Zuurgraad is belangrijk, maar bij Single O richten we ons op de zoetheid. Door het braadproces precies te stoppen wanneer de zoetheid zijn piek raakt, bereikt enkele O-koffie de ultieme balans-fruitig maar toch vol. De piek varieert niet alleen van boerderij tot boerderij, maar van jaar tot jaar. Het eerste gebraden is altijd een uitdaging en er zijn een paar pogingen nodig om het precies goed te krijgen.
画像
画像
- Waarom koos je voor Kinto's pour boven kettle?
Ik vond het eenvoudige, utilitaire ontwerp leuk en het matzwart gaat goed met de rest van ons interieur. Ik hou ook van het feit dat ik niet alleen kan gieten maar met één hand vullen. Het is gedoe en gemakkelijk te hanteren, zelfs op de drukste tijden, wat een geweldige functie is voor een bedrijf als het onze.
画像
- Hoe was het om samen te werken op de druppelzak met Kinto?
Voor een goed kopje koffie is het gebraden duidelijk de sleutel, maar het slijpproces maakt ook een groot verschil. Met een druppeltas kunt u koffie die bijna een jaar gelijk verse is, en het vereist geen speciale uitrusting om te brouwen. In deze zin denk ik dat druppels met één serve een ideale vorm zijn van het leveren van koffie. Ik heb genoten van het werken met Kinto aan dit project, omdat ik geloof dat het ontwikkelen van nieuwe manieren voor mensen om dagelijks van hoge kwaliteit te genieten van koffie van koffie is essentieel om de koffiecultuur hier in Japan te verrijken en te koesteren.
画像
[Winkelinfo]
Single o Japan