Stroombeweging met verhuizers Parijs

Samhi Ouadhi is sportcoach bij La Mongolfière Club in Parijs. Hij introduceerde de stroombewegingslessen en deelde met ons zijn dagelijkse routine voordat hij een praktijk begon.

"Het concept van stroombeweging is aandacht besteed aan de impulsen van je lichaam en bewegen in overeenstemming met hen. Het doel is om diep contact te maken met je emoties en ze door je lichaam vrij te geven. En, vooral, om inspiratie van jezelf te krijgen. De eenvoud Van de praktijk ligt in het feit dat je niet hoeft te weten hoe je moet dansen of een speciale fysieke training moet hebben. Flowbeweging is voor iedereen toegankelijk.

画像
Wanneer ik aankom bij La Mongolfière Social Club, waardeer ik de Quitness en de helderheid van mijn werkruimteomgeving. Ik begin altijd de dag door te genieten van de subtiele smaak van mijn single origin -koffie in een tumbler. ⁠
画像
De gestructureerde muren en het schone ontwerp brengen me conforta. Het behoudt het aroma en de smaak lange tijd, wat kan helpen om me op mijn praktijk te concentreren. Met dit ritueel kan ik vertragen, een ruimte voor mezelf creëren en me verbonden voelen.
画像
Voordat ik naar de oefenruimte ga, vul ik mijn actieve tuimelaar met zoet water. De grote capaciteit van de tuimelaar is essentieel voor mijn activiteit en zal me gehydrateerd houden tijdens lange trainingssessies. Zelfs na enkele uren blijft het water fris. Ik neem de tuimelaar overal mee door de tumbler -band.
画像
Deze rituelen brengen me troost en inspiratie. Mijn gebaren worden symboliek, met als enige doel om ruimte te verkennen en achter te laten voor echte creativiteit. Het herinnert eraan wat mij inspireert en brengt me terug naar de essentiële. "
画像

PRODUITS UTILISÉS