Zero Two Three (Tokyo)

Bloemontwerper Namiko Kajitani heeft in 2016 nul twee drie opgericht. Haar ontwerpen zijn dynamisch maar delicaat en brengen uniek de verborgen charme van bloemen naar voren. In het verleden heeft ze ook gewerkt aan styling voor Kinto's nieuwe productlanceringstentoonstelling. We hebben haar studio bezocht om te weten te komen over haar ontwerpfilosofie.
画像
Een traditionele Japanse kamer werd gerenoveerd om haar studio te maken, en deze wordt aangesloten door de architectuurstudio van haar echtgenoot Keisuke Kajitani. De ruimte heeft kale betonnen muren en vloer, evenals verouderde meubels en accessoires. De schoonheid van verandering overuren is een gemeenschappelijk thema in haar studio- en bloemontwerpen.
画像
画像
画像
画像
画像
Wanneer hij aan een ontwerp werkt, kijkt Namiko naar de beweging van planten die zich voorstelt in wat voor tijd en ruimte ze zijn opgegroeid. Sommige planten staan ​​recht omhoog, terwijl sommige gladde ronde beweging hebben. Een nauwe observatie van waar planten vandaan komen en hoe ze bewegen is een startpunt van haar ontwerpen.
画像
画像
画像

[Partner Info]
nul twee drie