Studio HENK


Studio HENK, een bewust Nederlands designmerk, laat esthetiek en functionaliteit naadloos samenvloeien in hun meubels en geeft daarbij prioriteit aan een positieve impact op mens en planeet. Met trots zijn ze B Corp gecertificeerd. Hun toewijding aan het creëren van prachtige, op maat gemaakte, circulaire designmeubelen die de tand des tijds doorstaan, weerspiegelt hun toewijding aan duurzame praktijken.

Ideaal gelegen in het hart van Nederland en België, kun je de merkwinkels van Studio HENK bezoeken in Rotterdam en Utrecht, met flagship stores in Amsterdam en Antwerpen.

studio-henk-1
studio-henk-2

In hun Rotterdamse brandstore kun je de kenmerkende collecties van Studio HENK bekijken, met bestsellers zoals de Butterfly eettafel, Ode eetkamerstoelen en de Cosy bank. Deze tijdloze stukken vormen een harmonieuze aanvulling op de KINTO-producten die overal in de winkel staan uitgestald, waaronder onze SCS-S02 brewer stand set en KAKOMI collectie.

studio-henk-3
studio-henk-4
studio-henk-5

In een heerlijke samenwerking met Studio HENK hebben we 'An Evening with KINTO' georganiseerd, een memorabel diner in hartje Amsterdam. Je kunt hier meer lezen over het evenement.

PARTNER INFO
studio-henk.nl | @studiohenk


PRODUCTEN IN GEBRUIK