Samenwerking: muraco (Japan)

Outdoor merk Muraco en KINTO hebben samengewerkt om een aangepaste TO GO TUMBLER te creëren. In Muraco's flagship store in Tachikawa, Tokyo, verkopen ze ook ALFRESCO serviesgoed. Neem een kijkje en kom meer te weten over de samenwerking.
画像1
Bericht van muraco
"Muraco creëert robuuste, mooie outdoorgereedschappen die ons helpen nieuwe sensaties te ontdekken. Hiervoor putten wij onze inspiratie uit een grote verscheidenheid aan bronnen, waaronder culturen en producten die van oudsher geen verband houden met outdooractiviteiten.

Onze TO GO TUMBLER is een exclusief Muraco TACHIKAWA item, ontworpen in monotone met het 'm' logo. De dubbelwandige vacuümisolatie houdt de warmte en koude uitstekend vast, de taps toelopende vorm en afmetingen zorgen ervoor dat hij gemakkelijk vast te houden is, en de rand is aangenaam om uit te drinken. We houden ook van de matte afwerking."
画像2
画像3
画像4
"ALFRESCO is verkrijgbaar in de Muraco TACHIKAWA winkel. Plastic is een goed materiaal voor buitenshuis tafelgerei omdat het dun en licht is, maar als het te dun is, ziet het er goedkoop uit en breekt het gemakkelijk. Wij houden van ALFRESCO omdat het precies de juiste dikte en het juiste gewicht heeft, waardoor het gemakkelijk te hanteren is. We houden ook van de look en het gevoel van het materiaal gemengd met bamboevezels.

Beide producten zijn ideaal voor kamperen en picknicken, maar we hopen ook dat u ze met plezier gebruikt bij het eten thuis (ALFRESCO), tijdens uw woon-werkverkeer en op het werk (TO GO TUMBLER). Wij denken dat deze producten perfect zijn voor Tachikawa, een stad die op de grens ligt van een grote metropool en het platteland."
画像5
画像6

[
muraco

Muraco is een merk voor buitengebruik, gecreëerd door een kleine metaalfabriek. Vervaardigd door ambachtslieden wier vaardigheden zijn aangescherpt in een industrie waar zelfs een fout van 0,01 mm de kwaliteit kan beïnvloeden, zijn de precisie en betrouwbaarheid van hun producten ongeëvenaard. Onder het concept "een nieuwe keuze voor iedereen die van het buitenleven houdt", stelt Muraco een nieuwe stijl voor die inspiratie put uit verschillende culturen en de bestaande grenzen doorbreekt.
muracodesigns.com / @muraco_designs

画像profiel