Cadeau Inspiratie 2020

KINTO streeft ernaar duurzame producten te creëren die een echte en blijvende band met de gebruiker vormen. Als u op zoek bent naar een kleinigheid om uw dankbaarheid uit te drukken of een speciale gelegenheid te markeren, zijn hier enkele van onze aanbevelingen.

Roestvrijstalen Tumbler
De roestvrijstalen tumblers van KINTO zijn er in vijf verschillende ontwerpen. Elk ontwerp is verkrijgbaar in verschillende kleuren, klaar voor elke smaak of levensstijl. Bekijk al onze bekers & flessen hier.
画像

Bloemenvaas
Een vaas is het perfecte geschenk voor wie graag zijn huis versiert met bloemen en green. Dit eenvoudige ontwerp is zeker een welkome aanvulling in elke kamer. De afneembare bovenplaat kan worden gebruikt om bollen en vetplanten in te laten groeien.
画像

Koffiekaraf en -mok set
Schenk de aroma's van vers gezette koffie. Compleet met een roestvrijstalen filter en filterhouder is deze karaf een praktisch geschenk dat ook mooi zou staan in een ontspannende huisinrichting. Het is ook de ideale startersset voor pour-over koffie. Voeg een persoonlijk tintje toe met een mok naar keuze.
画像

FOG Bord en beker set
Praktisch, huiselijk servies met zachte kleuren en rustgevende texturen. Geschikt voor elke gelegenheid, van doordeweeks ontbijt tot speciale diners. Deze veelzijdige set zou een mooi cadeau zijn voor wie voor het eerst van huis gaat.
画像

BONBO Baby & Kinds Tebleware Set
Laat baby's en kinderen kennismaken met het plezier van eten met deze charmante set. Duurzaam, magnetron- en vaatwasmachinebestendig, het maakt maaltijden comfortabel voor zowel kinderen als ouders. In een lieve geschenkdoos, zijn ze perfect voor uw vrienden, familie, of speciaal iemand als nieuw babygeschenk.
画像

KAKOMI Clay Pot Set
Een multifunctionele kleipot die kan worden gebruikt met zowat elk kooktoestel, of het nu een gasfornuis, magnetron, oven of zelfs inductieverwarming is. Party-ready met een set bijpassende kleikommen.
画像

We hopen dat u het perfecte cadeau vindt voor uw geliefden.