Landifornia Lodge - Een uitnodiging om te vertragen

Landifornia Lodge is een hut gelegen in het hart van de weelderige green Landes in het zuidwesten van Frankrijk. De hut is ontworpen en gebouwd door de eigenaresse Laure Forger en is gemaakt met materialen en hout uit de regio. Bij Landifornia lodge geloven ze in slow life en green toerisme. De hut is ingericht met zorgvuldig geselecteerde producten. We vonden het leuk om te zien dat sommige KINTO producten deel uitmaken van hun selectie.

画像

De hut kijkt uit op een meer dat verschillende sferen biedt, afhankelijk van het tijdstip van de dag of het seizoen. U kunt kiezen voor een boottochtje op het meer of voor een wandeling in het bos. In de zomer is het meer bedekt met waterlelies en blauwe libellen.

画像

Laure werkt samen met lokale producenten om ontbijt-, lunch- en dinermenu's uit te werken die aan uw hut kunnen worden geleverd. Na een heerlijke maaltijd kunt u genieten van het buitenterras en het Scandinavische bad.

画像

Landifornia Lodge is een uitnodiging om te onthaasten, de schoonheid van de natuur te zien en u verbonden te voelen met uw dierbaren. Laat uw dag gevuld zijn met wat u inspireert.

画像
[PARTNER INFO]
@julialaposegourmande
@landifornia_lodge

PRODUCTEN IN GEBRUIK