Barista Notities - Internationaal

We vroegen coffeeshops uit de hele wereld naar hun indrukken van de POUR OVER KETTLE.
Pan Zhi Min KoffiesalonBEIJING, CHINA

Koffiesalon

Pan Zhi Min

 

"Het POUR OVER KETTLE is perfect, wat betreft de watersnelheid en het constante druipende gevoel. Vooral de handgreep en het deksel kunnen comfortabel worden vastgehouden en geopend."

Atsuomi Ito | Goodman RoasterTAIPEI, TAIWAN

Goodman-broodrooster

Atsuomi Ito

goodman-company.com

"De grootte van het handvat en de afstand tot het lichaam is precies goed. Bij het openen en sluiten van het scharnierend deksel voel ik het gewicht ervan ook gewoon perfect. Ik voelde dat het de temperatuur van het warme water langer vasthoudt dan de andere waterkokers. Het totale ontwerp is aantrekkelijk en trok de aandacht van veel klanten. Ik denk dat het ook voor het interieur een geweldig item kan zijn.

Hikaru Ono | Brew Bros koffieHONGKONG

Brew Bros koffie

Hikaru Ono

www.facebook.com/brewbroscoffee

"Het eenvoudige ontwerp zonder overdaad is aantrekkelijk. Ik ben tevreden met het gewicht dat precies goed is, en het handvat dat comfortabel is om vast te houden en me de waterstroom gemakkelijk laat regelen. De mirror afwerking is gemakkelijk schoon te houden en deze functie is waardevol in een drukke winkel. ”

Laida Sithipruthanon | OMNIA Café en RoasteryCHIANGMAI, THAILAND

OMNIA Café en Roasterie

Laida Sithipruthanon

www.facebook.com/OmniaCafeChiangmai

"Een goede koffiedruppelketel moet harmonieus werken met een barista. Deze ketel is licht van gewicht en is geschikt voor het zetten en serveren. De zwanenhals laat het water gemakkelijk stromen, maar stroomt niet te snel. Hierdoor blijft de watertemperatuur stabiel en kan er consequent koffie worden gezet. Het is goed voor de extractie van de smaak van uw koffiebonen."

Frederick Schmidt | Original CoffeeKOPENHAGEN, DENEMARKEN

Originele koffie

Frederick Schmidt

originalcoffee.dk /

Het ontwerp ervan is absoluut prachtig, zeer schoon, bijna als een schoonheidsaccessoire. Toen ik hem in handen kreeg, was ik nog blijer - de balans en het gewicht ervan geven hem de hoogste controle over de waterstroom. Voor mij is het een van de gemakkelijkste (zo niet de gemakkelijkste) waterkokers om mee te gieten, zowel voor een beginnende barista als voor een ervaren barista".

Adam Craig | Lot Sixty OneAMSTERDAM, NEDERLAND

Kavel Zestig Een

Adam Craig

www.lotsixtyonecoffee.com

"De waterkoker voelde meteen goed in balans in de hand waardoor ik een uitstekende controle had over de waterstroom. Een groot pluspunt was dat ik met één hand de klep van de ketel kon openen en sluiten, waardoor ik tijd kon besparen met het vullen van de ketel met water en de temperatuur stabiel kon houden.

Mikael Portannier | Café LomiPARIJS, FRANKRIJK

Café Lomi

Mikael Portannier

lomi.parijs /

"In het algemeen ben ik op zoek naar functionaliteit en esthetiek in de koffieapparatuur die ik gebruik. Met deze ketel heb ik de ronding van het handvat, die het inschenken gemakkelijk en comfortabel maakt, zeer gewaardeerd. Dit helpt ook om meer precisie te geven aan het schenken. Ook de matt afwerking, die het een comfortabel en sensueel gevoel geeft, beviel me goed."

Jeremy Challender | Prufrock CoffeeLONDON, UK

Prufrock-koffie

Jeremy Challender

www.prufrockcoffee.com

"Deze ketel heeft een mooi ergonomisch ontwerp en een slim scharnierend deksel dat we onmogelijk kunnen verliezen. Het is super sterk en er zijn geen zichtbare laslijnen, dus het lijkt eropcast, wat veel meer duurzaamheid en roestbestendigheid belooft. Ik ben een grote fan van de subtiel geborstelde stalen afwerking die steaks en vingerafdrukken in drukke dienst verbergt".