kkot.

kkot is een botanische ontwerpstudio in Los Angeles die zich richt op tijdloos en doordacht botanisch ontwerp, en gespecialiseerd is in botanisch ontwerp voor evenementen, installaties en styling. kkot was verantwoordelijk voor al het bloemen- en botanisch ontwerp in de winkel van KINTO in Los Angeles.

We vroegen Soyoung Czerwonka van kkot om ons te stylen AQUA CULTURE VASE en haar inspiratie en aanpak van botanisch design met ons te delen.
画像
画像
画像
- Waar vindt u inspiratie voor uw botanische ontwerpen?
Ik ben geïnspireerd door interieurontwerp, architectuur en mode. Mijn grootste inspiratiebron is Japans en Scandinavisch design. Ik hou van de eenvoud, het minimalisme en de functionaliteit.

- Wat zijn sommige dingen die u in gedachten houdt bij het stylen?
Bij het stylen richt ik me op kleur, vorm en structuur. De stijl die ik creëer wordt beïnvloed door het merk waar ik mee werk. Ik zoek inspiratie uit hun producten, branding en uitvoering. Het werken met een merk dat mij inspireert is erg belangrijk. Ik richt me evenzeer op de stijl van de ruimte als op de stijl die ik creëer. Ik wil dat mijn werk zich vermengt met de ruimte en dat ik elkaar afspel zonder de focus van het een of het ander te verliezen.

- Heeft u favoriete bloemen/planten die u graag verwerkt?
Ik heb geen favoriete bloem, ik richt me meer op kleur en vorm. Mijn favoriete kleuren om samen te gebruiken zijn green en white. White is schoon, eenvoudig en minimaal. Green is natuurlijk, fris en organisch.
画像
画像
-Heef je tips over hoe je vazen en bloemstukken kunt koppelen om een attent geschenk voor iemand te creëren?
Gebruik om te beginnen de favoriete bloem of kleur van de persoon en gebruik dat als de belangrijkste focus van het arrangement. Voeg dan bloemen toe die helpen om de hoofdrol te spelen en niet om deze weg te nemen. Deze bloemen heten meestal vuller. U kunt kiezen voor vulstof bloemen waarvan de vorm, structuur en kleur de belangrijkste ondersteunen.
Om de juiste vaas te kiezen houdt u rekening met de hoofdbloem. Kies een vaas die goed combineert in termen van vorm en kleur. Het is belangrijk om te onthouden dat de schaal van de bloemen en de vaas verschillend moet zijn.
Ook de presentatie is erg belangrijk. Hoe u het arrangement presenteert is net zo belangrijk als het arrangement. U kunt het omwikkelen of in dozen doen, en een attente noot toevoegen.
画像
画像
[PARTNER INFO]
kkot