Snow Peak LAND STATION KYOTO ARASHIYAMA (JAPAN)

"Snow Peak LAND STATION KYOTO ARASHIYAMA " geopend in augustus 2020 als een plek voor bezoekers om het merk Snow Peak te ervaren. Arashiyama is een gebied in Kyoto dat bekend staat om zijn historische tempels en heiligdommen omgeven door een prachtig natuurlandschap. Het hoofdgebouw is een traditioneel Japans houten huis van meer dan 100 jaar oud, dat is gerenoveerd om er een winkel en een café in onder te brengen. Het idee erachter is om de geschiedenis, cultuur en natuur van Arashiyama op de "Snow Peak Way" te laten beleven.
"Snow Peak Cafe" in het Land Station biedt eten en drinken met KINTO's CERAMIC LAB en CAST. Wij vroegen Snow Peak waarom zij voor KINTO kozen.
画像
画像
- Hoe heeft u KINTO leren kennen?
Onze relatie met KINTO begon toen we Restaurant Seppo aan het voorbereiden waren in "Snow Peak Land Station Hakuba" dat ook in 2020 geopend werd. De meeste mensen denken aan ons als een fabrikant van kampeerspullen, maar wij bezitten eigenlijk ook een paar restaurants en cafés. Ongeveer 7% van de Japanse bevolking is kampeerder, dus eten en dineren is onze manier om wat wij onze "natuurgerichte levenswaarden" noemen, over te brengen op de overige 93%. Voor Restaurant Seppo kozen we KRONOS als ons drinkgerei omdat we hielden van het minimalistische en toch speelse design. Het is ook heerlijk om vast te houden, de manier waarop het prettig in de hand ligt. Dit gevoel is vergelijkbaar met wat wij onze klanten bij Snow Peak willen bieden. Dus wendden we ons natuurlijk tot KINTO toen we ons Arashiyama café aan het plannen waren.
画像
- Wat waren de belangrijkste punten van overweging bij het kiezen van KINTO's servies?
Ten eerste, de locatie van ons café. Kyoto is een stad die de traditionele ideeën over schoonheid respecteert, maar ook open staat voor nieuwe uitdrukkingen. Ten tweede, de architectuur. Het gebouw is een oude ryokan in Japanse stijl uit het Taisho-tijdperk (1912-1926), dat we gerenoveerd hebben en waaraan we enkele moderne accenten hebben toegevoegd. Met dit in gedachten wilden we onze klanten bedienen met servies zoals Mingei volksambacht dat de schoonheid viert van de materialen waarvan het is gemaakt, maar met een moderne twist. We hielden van de aardse textuur van KINTO's CERAMIC LAB dat een eerbetoon is aan de Japanse volkstraditie, evenals het hoogwaardige vakmanschap. We kozen borden met zachte kleuren voor de beste presentatie van ons eten en combineerden die met funky CAST dubbelwandige glazen waardoor drankjes lijken te zweven in de lucht.
画像
- Hoe zijn KINTO producten om te gebruiken?
Ze zijn goed gebouwd, stevig en gemakkelijk te hanteren. De ontwerpen en kleuren zijn bedrieglijk eenvoudig, maar het voedsel ziet er nooit eenvoudig uit omdat de texturen zo expressief zijn. Wij houden ervan omdat ze ons voedsel er aantrekkelijk uit laten zien.
画像
画像