voorraadpot Galerij

KINTO biedt een breed scala aan glazen vaten aan die perfect geschikt zijn voor opslag en presentatie. Kijk eens naar enkele interessante ideeën die onze gebruikers met ons hebben gedeeld.
BOTTLIT
Foto's & opmerkingen:@julialaposegourmande
"De BOTTLIT bussen bevatten muesli en vers gedroogd fruit, die een must zijn bij ons thuis. Geserveerd met yoghurt, dit is een van onze ontbijten nietjes. De strakke vormgeving van de canisters past perfect in ons vrij minimalistische interieur".
画像
KOOP
Foto's & commentaar::@e_r_i_e_r_i
"Ik heb eindelijk een voorraadpot gevonden die perfect is voor het bewaren van zeepnoten (gedroogde vruchten van de Ritha boom). De voorraadpot houdt de zeepnoten droog, en ik kan hun schattige vorm zien en ook hoeveel er nog over is. De SCHALE voorraadpot is ook ideaal om zelfgemaakte tissues in te bewaren."
画像
"Ik ben onlangs begonnen met het maken van zelfgemaakte veganistische boter, en ik heb gemerkt dat het bewaren en koelen ervan in het glas voorraadpot het er heel mooi uit laat zien. Ik vind het leuk om mijn koelkast te openen en mijn veganistische boter erin te zien."
画像
CAST
Foto's & opmerkingen:@e_r_i_e_r_i
"Ik gebruik CAST bussen om kruiden, gedroogd voedsel en specerijen op te slaan die ik vaak in de keuken gebruik. Ik vind het leuk hoe de bussen kunnen worden gestapeld en goed afgesloten. Ze zijn er in verschillende maten en bovenal is het ontwerp mooi. Ik gebruik transparante stickers om de inhoud te labelen.
画像
SCHALE
Foto's & opmerkingen:@lyooza_bastien
"Ik gebruik SCHALE bussen voor een verscheidenheid aan droge goederen in de keuken. Esthetisch gezien is het leuker om deze ingrediënten in glazen potten te zien, en dit weerspiegelt ook mijn voorkeur boven het gebruik van plastic zakken of containers".
画像
CAST
Foto's & opmerkingen:@yu__yoshizawa
"De CAST blikjes bevatten snoepjes die ik graag bij de koffie drink. Als mijn vrienden langskomen, kan ik gewoon het deksel eraf halen en de snoepjes en suiker serveren zoals ze zijn. Ik stop al mijn koffietijd benodigdheden in dezelfde verzameling van blikjes om een uniforme uitstraling te creëren. "
画像
SCHALE
Foto's & Reacties:@life8746
"In de bussen zitten cherrytomaatjes die ik van mijn balkon heb geplukt, olijven die vaak bij ons thuis verschijnen, en kersen die iemand ons heeft gegeven. Vroeger gebruikte ik plasticfolie om restjes olijven in te bewaren, maar nu kan ik ze bewaren in deze voorraadpot."
画像
"Ik gebruik de grotere maat bussen voor het opbergen van koffie- en theezakjes. Het eenvoudige ontwerp gaat goed samen met andere canisters en containers."
画像
Met dank aan iedereen die heeft deelgenomen aan dit artikel.
Als u KINTO-bussen gebruikt, kunt u deze posten en delen op Instagram door #mykintote taggen .