Samenwerking: Kodomo BEAMS

Het Japanse kledingmerk voor kinderen Kodomo BEAMS en KINTO zijn een samenwerking aangegaan om een aangepaste PLAY TUMBLER te creëren. Neem een kijkje en ontdek het verhaal achter de samenwerking.
画像
Bericht van Kodomo BEAMS
"Wij hebben met KINTO samengewerkt om een aangepaste PLAY TUMBLER te ontwerpen omdat hun filosofie - het creëren van producten die aangenaam zijn om te gebruiken en mooi om te behold-resoneren met ons. De tuimelaar is geschikt voor kinderen van alle leeftijden, omdat de tuit met of zonder rietje kan worden gebruikt. De binnenkant is glad en gemakkelijk te wassen, en de buitenkant is gepoedercoat, waardoor hij krasbestendig is. En met de vervangingsonderdelen die op de KINTO-website beschikbaar zijn, is deze tuimelaar klaar om lang geliefd te zijn. Wij vinden dat het blauwe Kodomo BEAMS-logo tegen het pure white hem een strakke uitstraling geeft; we zijn erg blij met onze samenwerking".
画像

[MERKELIJKE INFORMATIE]
こども ビームス

Kodomo BEAMS biedt producten en ervaringen die de gevoeligheid en verbeelding van kinderen prikkelen. Van goed gemaakte, comfortabele kleding tot prachtig ontworpen speelgoed, serviesgoed en meubelstukken, we selecteren zorgvuldig baby- en kinderartikelen van over de hele wereld. We organiseren ook verschillende workshops en evenementen in onze Daikanyama-vlaggenschipwinkel.
www.beams.co.jp/kodomobeams/
@kodomo_beams