Samenwerking: LandNorm (Japan)

KINTO is een samenwerking aangegaan met LandNorm, geproduceerd door outdoormerk Helly Hansen en het lifestylemerk Actus, om een aangepaste DAY OFF TUMBLER te creëren. Neem een kijkje en kom meer te weten over de samenwerking.
画像1
Bericht van LandNorm
"Bij het ontwerpen van de LandNorm tumbler wilden we dat het iets zou zijn dat handig zou zijn in het dagelijks leven, maar ook voor picknicks en buitenactiviteiten. Met de tumblers van KINTO was het kleurenpalet, de gebogen vorm en het afgeronde handvat voor gemakkelijk dragen de perfecte pasvorm voor het soort levensstijl dat we bij LandNorm wilden voorstellen.

De uitstekende warmte- en koudebehoud is net zo nuttig buiten als binnen, en bovenal hielden we van de mond waardoor je vanuit elke hoek kunt drinken. Omdat hij gemakkelijk is om uit te drinken en gemakkelijk te wassen, zijn we ervan overtuigd dat hij een betrouwbare metgezel zal zijn voor elke gelegenheid."
画像2
画像3
"Bij LandNorm hechten we waarde aan 'Friluftsliv', een Noors woord dat harmonie met de natuur betekent. Het vat de Scandinavische geest samen van een eenvoudig leven in de natuur, interactie met de natuur of je nu binnen of buiten bent op een manier die voor jou comfortabel is. Om deze geest uit te drukken kozen we voor rotsblokken, hoogtelijnen en dennennaalden als motief voor de bekers. We hebben ook een klein LandNorm-logo opgenomen en gewerkt aan een ontwerp waarvan gebruikers van alle leeftijden en geslachten kunnen genieten.

Of u nu gaat picknicken in het park, een dagje gaat wandelen of kamperen, gaat lunchen op het balkon of thuis gaat werken op een zonnige dag, we hopen dat de LandNorm-tuimelaar u helpt te genieten van uw favoriete drankje in de natuur."
画像5

[
LandNorm

LandNorm is een samenwerking tussen het outdoormerk Helly Hansen en het lifestylemerk Actus. Geïnspireerd door Scandinavië biedt LandNorm kleding, meubels en lifestyleproducten die de grenzen tussen buiten en binnen doen vervagen onder het thema "Friluftsliv" - een manier van leven die diep geworteld is in de Scandinavische traditie van eenvoudig leven in de natuur.

Actus www.actus-interior.com/landnorm/ / @actus_press
Helly Hansenwww.goldwin.co.jp/hellyhansen/landnorm/ / @helly_hansen_jp

画像profiel