Samenwerking: Lanserhof

Europa's kuuroord Lanserhof en KINTO zijn een samenwerkingsverband aangegaan om een aangepaste TRAVEL TUMBLER. Neem een kijkje en ontdek het verhaal achter de samenwerking.
画像
Bericht van Lanserhof
"Zoals de meeste mensen zijn de meeste van onze gasten uitgedroogd zonder te weten wanneer ze op Lanserhof aankomen. Ze worden door onze artsen en therapeuten gemotiveerd om meer te drinken - alleen water en thee. Want dat is precies wat het ontgiftingsproces ondersteunt. Daartoe hebben we overal in het hotel theebars met originele Lanserhof-thee, de mogelijkheid om thee te zetten in uw hotelkamer, en overal waterkaraffen met verse kruiden en vruchten die het water een beetje smaak geven. Tijdens hun verblijf leren onze gasten veel over hun lichaam, voeding, beweging en wat ze kunnen doen om hun gezondheid lang te ondersteunen en te behouden. De tuimelaar wordt bij vertrek aan de gasten gegeven. Het zal hen daaraan herinneren en hen helpen om te allen tijde genoeg te drinken, ook onderweg.

Wij raden de gasten aan om de beker altijd bij zich te hebben om te genieten van thee of andere gezondheidsbevorderende dranken zoals Matcha of Gouden Melk, en ook omwille van het milieu".
画像
画像
画像


Lanserhof...

Al meer dan 30 jaar zet Lanserhof de norm in de moderne geneeskunde en effent zo de weg naar een gezonder leven. Sinds 1984 biedt het voormalige vakantiehotel Lanserhof medische diensten aan. Vandaag de dag is Lanserhof een van de toonaangevende kuuroorden in Europa met faciliteiten in Duitsland, Oostenrijk en Groot-Brittannië. Op alle locaties van Lanserhof kunt u vertrouwen op de effectiviteit en genezingskracht van een holistisch medisch concept
. www.lanserhof.com