URBAN RESEARCH DOORS (Japan)

URBAN RESEARCH DOORS, een Japans merk dat artikelen voor het dagelijks leven aanbiedt onder het thema "het leven van vandaag comfortabeler maken", en KINTO hebben samengewerkt om een aangepaste kleur TRAVEL TUMBLER te creëren. Neem een kijkje en kom meer te weten over de samenwerking.
画像1
Bericht van URBAN RESEARCH DOORS
"Over het algemeen waren er tuimelaars die nogal naar buiten neigden, maar KINTO's TRAVEL TUMBLER had een andere aantrekkingskracht. Hij is compact en past gemakkelijk in handtassen; de gladde poedercoating is krasbestendig, verfijnd en prettig om aan te raken. Hij was erg populair bij vrouwelijke klanten en medewerkers die nog nooit eerder drinkbekers hadden gedragen.

We wilden onze eigen draai geven aan deze populaire beker door hem te laten maken in een op maat gemaakt grijs, de hoofdkleur van ons lifestyle-merk "DOORS LIVING PRODUCTS". We houden van deze FOG GRIJS, een zachte kleur als de ochtendmist.

We hebben de kleur zorgvuldig gekozen zodat de beker er in elke omgeving goed uitziet, of het nu buiten is, op het werk, op school of in een thuiskantoor. We hopen dat hij bij uw levensstijl past en dat u hem nuttig zult vinden."
画像2
Illustratie door kanoko yoshizuru
画像3
画像4
画像5

[
STEDELIJKE ONDERZOEKSDEUREN

Gebaseerd op het concept, "plezier brengen in het dagelijks leven", biedt URBAN RESEARCH DOORS zorgvuldig samengestelde mode-items met betrekking tot dragen, eten en leven. DOORS producten zijn allemaal doordacht gemaakt, eenvoudige tijdloze ontwerpen die de gebruiker een diep gevoel van voldoening geven.
URBAN RESEARCH DOORS website / @urban_research_doors

画像profiel