Bloemenworkshop met Yoko Negi

Yoko Negi is een Japanse bloemstyliste, gevestigd in Rotterdam. Haar werk en bloemstukken zijn een grote inspiratiebron voor het KINTO team. We zijn altijd onder de indruk geweest van haar bloemstukken bij sommige van onze partners zoals hotel âme of tijdens speciale evenementen zoals Maisons & Objet.

Onlangs organiseerde Yoko een workshop bloemschikken in Salon Heleen Hulsmann(@salonheleenhulsmann), een vintage kledingwinkel in Amsterdam.

画像

Tijdens deze workshop deelde Yoko haar passie voor de natuur en de schoonheid van bloemen. Ze voorzag elke deelnemer van een boeket verse pioenrozen en gaf creatieve begeleiding bij het maken van een prachtig en uniek bloemstuk.

画像

Yoko koos ervoor om met de CLK-151 kom van KINTO te werken voor deze workshop en hergebruikte de kom als bloemenvaas. De ruwheid en delicatesse van de CERAMIC LAB collectie pasten perfect bij de compositie van de bloemstukken.

画像
画像
画像

[PARTNER INFO]
Yoko Negi is een Japanse bloemstyliste gevestigd in Rotterdam, Nederland. Yoko creëert prachtige en unieke bloemdecoraties voor winkels, showrooms, tentoonstellingen, evenementen, huwelijksceremonies en fotosessies. Ze organiseert ook regelmatig inspirerende bloemenworkshops in Parijs, Tokio, Amsterdam, Rotterdam en Den Haag in Nederland.

yokonegi.com
@yokonegi_officieel

PRODUCTEN IN GEBRUIK