Maak je klaar voor de zomer met KRONOS

KRONOS maakt dat dranken lijken te zweven in de lucht met een dubbele wandstructuur van hittebestendig glas. Deze collectie is perfect om af te koelen in de warmere dagen die komen gaan. Hier zijn enkele ideeën van dingen waar u van kunt genietenKRONOS.
Ijsdranken
Probeer fruit toe te voegen om je ijsdrank nog verfrissender te maken. Door de dubbele wandstructuur van het glas ontstaat er geen condensatie en wordt uw tafel niet nat.
画像
画像
Koude Soepen
Koude soepen zoals vichyssoise geserveerd in een glazen beker kunnen een geweldig zomers voorgerecht zijn. Het effect van de soep die in de lucht zweeft, geeft een elegant tintje aan uw tafel.
画像
Desserts
Gelieve uw oog en gehemelte met desserts zoals tiramisu. Het glas kan de mooie lagen desserts laten zien. Ook bevroren desserts zoals ijsjes zullen niet snel smelten dankzij de dubbele wandisolatie.
画像
画像
Warme dranken
Als je lichaam te koud wordt van de airconditioning, warm je dan op met een kop warme koffie of thee. Het anneau glas ondersteunt uw vingers om ze gemakkelijk vast te pakken, en de hittebestendige dubbele wandstructuur zorgt ervoor dat u het glas vasthoudt zonder dat uw vingers warm worden.
画像
画像