HERENESS (Japan)

Sportkledingmerk HERENESS en KINTO zijn een samenwerking aangegaan om een aangepaste kleur TRAVEL TUMBLER te creëren. Neem een kijkje en kom meer te weten over de samenwerking.
画像1
Bericht van HERENESS
"Als het om alledaagse voorwerpen gaat, is design belangrijk. De tumbler van KINTO is niet alleen mooi, hij is net zo aangenaam om uit te drinken als een glas of mok. We vonden het eenvoudige en gebruiksvriendelijke ontwerp goed passen bij HERENESS, waar we comfort boven alles stellen. De tumbler is uitgevoerd in CORAL ORANGE, een op maat gemaakte kleur die past bij ons logo. We hopen dat deze beker veel gebruikt zal worden tijdens je dagelijkse bezigheden, en natuurlijk ook tijdens je trainingen."
画像2
画像3
画像4
画像5

[MERKINFORMATIE]
HERENESS

HERENESS is op een missie om het plezier van "dat sublieme moment" dat beweging met zich meebrengt onder zoveel mogelijk mensen te verspreiden. De reden hiervoor is dat HERENESS gelooft dat lichaamsbeweging een positieve invloed heeft op mensen en ons helpt een gelukkiger leven te leiden.

Alle HERENESS-producten zijn ontworpen met het oog op comfort - als sporten aanvoelt als een straf, zou het niet vol te houden zijn. HERENESS sportkleding omarmt het lichaam als zacht zonlicht, waardoor uw lichaam zich goed voelt tijdens het sporten.
hereness.jp / @hereness_jp

画像profiel