In Projet Standard Studio

Projet Standard is een ontwerpstudio opgericht door Arthur Daragon, Gaston Lobet en Hugo Hagenbach. Zij claimen een elementaire visie op design en pakken elk project aan met een standaard aanpak. Ze werken op verschillende gebieden, industrieel ontwerp, ruimte ontwerp en computer gegenereerde beelden. Gevestigd in Parijs, in een voormalig naaiatelier, hebben wij genoten van het ontdekken van de visie van Projet Standard en gezien hoe zij KINTO in hun dagelijks werk gebruiken.

画像
Standaard wordt gekarakteriseerd als een essentieel en adequaat element. Bij standaard gaat het niet om praalzucht maar om nauwkeurigheid. Het gaat verder dan trends, het is tijdloos. De universele reikwijdte maakt standaard nuchter en relevant.
画像
"Op een heel natuurlijke manier zijn de KINTO producten een integraal deel van onze omgeving geworden. Ze zijn zeer goed ontworpen en elk product heeft een detail dat de gebruikservaring altijd bijzonder maakt, met een duidelijke zorg voor materiaal en design."
画像
"Als ontwerpers zijn wij bijzonder gevoelig voor de aanpak van KINTO. Wij geloven dat door producten te ontwerpen die prettig zijn om te gebruiken en mooi om naar te kijken, wij, net als KINTO, het dagelijks leven eenvoudig kunnen verbeteren."
画像

PRODUCTEN IN GEBRUIK