Ma-na Yoga Retreat

In maart 2023 werkte KINTO samen met Ma-na Yoga Loft in twee yoga retraites die werden gehouden op het eiland Fuerteventura op de Canarische Eilanden.

Ma-na is een Navakaraṇa Vinyāsa Academie in Barcelona, gespecialiseerd in het onderwijzen van deze methode van zelftransformatie. Navakaraṇa Vinyāsa is een zeer krachtige praktijk, die voortkomt uit de combinatie van Indiase dans, percussie, yoga en vinyāsa. De naam betekent letterlijk 'samenstelling van negen bewegingseenheden' maar ook 'constante transformatie'.

画像

Gedurende 3 nachten en 4 dagen verbleven de gasten in het designhuis Casa Erbane, gelegen tegenover een vulkaan met een adembenemend uitzicht, waar ze konden genieten van de rust en kalmte van het eiland en werden ondergedompeld in de beoefening van Navakaraṇa. De dag begon met ademhalingsoefeningen, gevolgd door een krachtige ochtendyoga en een veganistische brunch bereid door hun eigen chef-koks.

画像

Na wat welverdiende vrije tijd, genietend van het zwembad en het verkennen van het vulkanische landschap rond het huis, bood een speciale gast een workshop ayurvedische gezichtsmassage aan. De dag werd afgesloten met een tweede yogasessie en leuke gesprekken rond de tafel bij een veganistisch vers gemaakt diner.

画像

De WATER BOTTLE en TO GO TUMBLER werden aan elke deelnemer geschonken als welkomstgeschenk en waren een perfecte metgezel om hen tijdens de yogasessies gehydrateerd te houden.

画像
[PARTNER INFO]
@juliamawi
@ma.na_yogaloft
@ma.na_retreats

PRODUCTEN IN GEBRUIK