Je favoriete drankje voor onderweg - TRAVEL TUMBLER Vol. 1

KINTO's TRAVEL TUMBLER is een tumbler voor mensen die een flexibele maar bewuste levensstijl leiden.
Sinds de release in 2017 is het snel een van de kenmerkende items van KINTO geworden, waarbij gaandeweg nieuwe kleuren en maten zijn toegevoegd.

We vroegen onze manager van het productontwikkelingsteam hoe deze populaire tumbler is ontstaan.
画像
- Een vacuümgeïsoleerde roestvrijstalen fles was onontgonnen terrein voor KINTO. Hoe is het idee ontstaan?
In 2017 begonnen steeds meer mensen herbruikbare flessen te dragen uit zorg voor het milieu, en er waren al veel verschillende flessen op de markt. Maar toen ik er een wilde kopen, kon ik er geen vinden die aan mijn behoeften en levensstijl voldeed. Dus dachten we: waarom nemen we het heft niet in eigen handen en ontwerpen we een praktische, hoogwaardige en mooie drinkbeker.
画像
- Wat was het kernconcept van de TRAVEL TUMBLER? Wat waren uw prioriteiten?
KINTO had gewerkt aan SCS (SLOW COFFEE STYLE ) koffiewaren en veel van onze medewerkers zijn zeer gepassioneerd door koffie. We stelden ons dus voor dat de beker zou worden gebruikt om koffie mee te nemen die thuis zorgvuldig was gezet, of om mee te nemen uit cafés. Daarom moest hij gemakkelijk zijn om uit te drinken en idealiter de aroma's goed vasthouden en afgeven.

Een van onze topprioriteiten was een beker te maken waarmee je van je favoriete drankjes kunt genieten, waar je ook bent, precies zoals jij het lekker vindt.
Goede warmte- en koudebehoud was daarom een niet-onderhandelbaar vereiste.

Een andere prioriteit was de gebruikerservaring zo stressvrij mogelijk te maken.
Hij moest licht genoeg zijn om mee te nemen, aangenaam genoeg om uit te drinken, zelfs als je loopt, en gemakkelijk schoon te maken.
画像
画像
- Zijn er uitdagingen geweest bij het realiseren van dit concept?
Ja, we wisten dat we de tumbler zo licht mogelijk wilden maken, maar we realiseerden ons al snel dat als het metaal te dun zou zijn, het gemakkelijk zou indeuken en het uiterlijk zou beschadigen. Het was erg moeilijk om de optimale balans te vinden tussen duurzaamheid en gewicht om ervoor te zorgen dat de fles geschikt was voor dagelijks gebruik.

- Op welke andere kenmerken ben je trots?
Het deksel bedekt de mond van de beker volledig om hem te beschermen tegen ziektekiemen.
Hij is ook heel gemakkelijk te openen met een halve draai, en de structuur is zo ontworpen dat de drankjes aan een comfortabele snelheid stromen.
De afwerking was ook een punt van veel discussie. Uiteindelijk hebben we gekozen voor een poedercoating omdat die de beker een mooi gevoel en textuur geeft. Deze matte afwerking dient ook een functioneel doel, het beschermt de beker tegen krassen en vieze vingerafdrukken en zorgt voor extra grip.
画像
- Het kleurenschema van de TRAVEL TUMBLERverschilt van de kleurenschema's die in het servies van KINTO worden gebruikt. Wat was de gedachte hierachter?
De meeste van KINTO's bestaande producten waren bedoeld om thuis gebruikt te worden, zoals in de keuken of eetkamer, dus was het belangrijk dat het ontwerp, de texturen en de kleuren in het interieur zouden passen. De TRAVEL TUMBLER daarentegen is bedoeld om buiten te worden gebruikt, dus we vonden dat het een beetje meer een fashion statement moest maken. Met dit in gedachten kozen we voor roestvrij staal met een haarlijn afwerking, en gedempte aardse kleuren die er buiten goed uit zouden zien of met militaire mode als accessoire.
画像
- Als u terugkijkt, hoe was de ervaring van de productontwikkeling in zijn geheel?
Het was de eerste vacuüm-geïsoleerde roestvrijstalen fles van KINTO, daarom werkten wij zeer nauw met ontwerper Shin Azumi en onze partnerfabrieken vanaf de conceptontwikkeling tot de productie, waarbij wij vele prototypen doorliepen tot wij het gewenste product bereikten. Elk detail van dit minimalistische ontwerp is zorgvuldig overwogen. We hopen dat u hem comfortabel in gebruik en gemakkelijk in onderhoud zult vinden.

Blijf kijken voor onze volgende blog: een interview met Shin Azumi, de ontwerper van de TRAVEL TUMBLER.

COLLECTIE PAGINA
画像