zero two THREE (Tokyo)

Bloemontwerper Namiko Kajitani heeft in 2016 zero two THREE opgericht. Haar ontwerpen zijn dynamisch en toch delicaat, en brengen op unieke wijze de verborgen charme van bloemen naar boven. In het verleden heeft ze ook gewerkt aan de styling voor KINTO's nieuwe productlanceringsexpositie. We bezochten haar atelier om haar ontwerpfilosofie te leren kennen.
画像
Een traditionele Japanse kamer werd gerenoveerd om er haar atelier van te maken, en het is aangrenzend aan haar man Keisuke Kajitani's architectuurstudio. De ruimte is voorzien van kale betonnen muren en vloer, evenals oude meubels en accessoires. De schoonheid van de overuren is een gemeenschappelijk thema in haar atelier en in haar bloemontwerpen.
画像
画像
画像
画像
画像
Bij het werken aan een ontwerp kijkt Namiko naar de beweging van de planten en stelt zich voor in wat voor tijd en ruimte ze groeien. Sommige planten staan rechtop, terwijl andere een vloeiende kromming hebben. Een nauwkeurige observatie van waar de planten vandaan komen en hoe ze bewegen is een uitgangspunt van haar ontwerpen.
画像
画像
画像

[PARTNER INFO]
zero two THREE